Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ennek utca lesz a vége

2014. november 22. 11:17

A darabjaira szétesett jóléti ellátórendszerbe és gyermekvédelembe Orbánék a lábukat törlik, a mélyszegénység bugyraiba taszítanak gyermekeket, családokat, az elitnek és a sportolóknak politizálnak.

2014. november 22. 11:17
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Van az értelmes költségvetési tervezés és van a szívtelenség. Az előbbi megmagyarázható, az utóbbi nem. Ez történik most. Az Orbán-kormány úgy készül dönteni, hogy a szociális és gyermekvédelmi, gyermekjóléti feladatellátás és irányítás intézményei költségvetési sorról átterel szépen, csendben 182 millió forintot a »kimagasló sporteredmények« jutalmazására. Nem a sportolókkal van a gond, hanem azzal, hogy darabjaira szétesett jóléti ellátórendszerbe és gyermekvédelembe Orbánék a lábukat törlik, a mélyszegénység bugyraiba taszítanak gyermekeket, családokat, az elitnek és a sportolóknak politizálnak.

A szívtelenség költségvetésének elfogadására készülnek, ennek utca lesz a vége.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. november 23. 23:26
"Ennek utca lesz a vége" Nem baj, szivi. Más is van, aki az utcán keresi meg a kenyerét. Na bumm! Eggyel több lesz!
hetedik
2014. november 23. 23:00
Kedves Timi, még tisztán emlékszem az áprilisi önk.választások elötti magabiztos 'győzünk,leváltjuk orbánt' dumájára,de nem emlékszem,hogy valamikor is bocsánatot kért volna maroknyi választójától,az akkori parasztvakításért.... most meg mintha misem történt volnaitt osztja az észt....szánalom
Karbantartó9
2014. november 23. 22:21
Utca lesz a vége? Nem baj, ha mi is megyünk? Csak nem pont a ti oldalatokon :)
foton
2014. november 23. 19:14
Ez nem a fahrenheit 451-el él vadházasságban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!