Lelkiismereti okokból

2015. február 06. 13:01

A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió alábbi vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat.

2015. február 06. 13:01
Szerető Szabolcs, Csermely Péter, Gajdics Ottó, Élő Gábor, Szikszai Péter, Liszkay Gábor
MNO

A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió alábbi vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat:

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke,

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője,

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese,

Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. február 25. 12:08
Ő volt az első fecske: http://publice.hu/ A webes média világa viszont nem mindenkinek jön be. Azon viszont már nem kell gondolkodni, hogy az MTVA újonnan induló hírcsatornájánál kik fognak dolgozni.
pimepime
2015. február 07. 15:38
"Akármi is lesz itt, a fidesz szekere halad tovább." ----------- Tolni sem kell már, gurul magától... ...lefelé a lejtőn.
hakos
2015. február 07. 15:38
Mostani idők? Már ne viccelj, emlékszel a Bánó féle videószalag-hamisításra? Hogy az elejére menjünk a történetnek....:))))) Ne nézd hülyének az embereket. A ballibb sajtót lepipálni a hazudozásban és csúsztatásban lehetetlenség, fuss végig az Index címlapján, vagy nézz végig egy ATV-s műsort...
hakos
2015. február 07. 15:37
Tudod a történelem már csak ilyen, a dolgok egymásra épülnek, ha nincs totális ballibb hegemónia a sajtóban a 90-es években és 2002 után nem takarítják ki a közmédiából az összes nem ballibbant ujságírót, vagy csak egy minimális objektivitás lett volna bennük, akkor máshogy alakulhatott volna. Ami szánalmas, az pedig a ti ballibant hivatkozásaitok az adófizetőkre mindannak fényében, amit a sajtó terén 2010 előtt műveltetek. A legminimálisabb morális alap sincs rá. Arról most ne is beszéljünk, hogy egyharmadnyi választóval a hátatok mögött nem is beszélhettek az adófizetők többsége nevében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!