Van olyan, hogy a kapufáról kifelé pattan a labda

2015. április 12. 21:59

Tisztelettel köszönöm a bennünket támogatók bizalmát. Köszönöm a munkát Fenyvesi Zoltánnak és az aktivistáknak. Sokat dolgoztak, szép munka volt.

2015. április 12. 21:59
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Van olyan, hogy a kapufáról kifelé pattan a labda. Tisztelettel köszönöm a bennünket támogatók bizalmát. Köszönöm a munkát Fenyvesi Zoltánnak és az aktivistáknak. Sokat dolgoztak, szép munka volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2015. április 13. 16:00
meg úgy is van, hogy az ajtófélfáról kifelé pattan a zember feje.
brekker
2015. április 13. 13:46
https://www.youtube.com/watch?v=Z8Rd4RLhH4Y
Tintamin
2015. április 13. 10:11
Okádnom kell. Az egyik szédületes tempóban rabolja le az országot, a másik meg orosz pénzből uszítja a népet. Kurvaszarul állunk, honfitársaim! Kis ész kéne ebbe az országba, de ahogy látom, Viktor az oktatás szétkúrásával pont ez ellen játszik, és sajnos náluk (ha lehet) még lejjebb van a jobbik, és az alja lesodródik a pöcegödörbe, nem áll meg a szélén, ahogy szeretnék...
qccqccqcc
2015. április 13. 09:17
Szedjétek össze magatokat, és te is csinálj belül rendet, mert bukó lesz. Felszalámizni a Jobbikot egy még radikálisabb "párt" létrehozásával, hogy a kemény mag elmenjen a Voncsicsi cukibogyóktól, és ami nagyon fontos, MÉDIÁT! Basszátok meg, mikor veszitek már végre tudomásul, hogy saját média nélkül nem megy?????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!