Ápolók, csak ezt ne!

2015. május 15. 13:35

Követeljetek bármit, csak ne életpályamodellt! Nem veszitek észre, hogy más hivatásrendekkel, ugyanezen szavakkal mit cselekszenek?

2015. május 15. 13:35
Veress Jenő
Népszava

„Kedves ápolók! Térjetek észhez! Követeljetek bármit, csak ne életpályamodellt! Nem veszitek észre, hogy más hivatásrendekkel, ugyanezen szavakkal mit cselekszenek? Ha rossz sorsotok méltatlan jutalmaként mégis megkapjátok, akkor készüljetek a következőkre.

Először is a kormány – csakis a ti kérésetekre - megalakítja a majd a Nemzeti Ápolói Kart. Szakszervezeteiteket, egyesüléseiteket ellehetetleníti vagy betiltja. Béreteket rögtön alapra csökkenti, de lehet majd feljebb jutni is onnan, ha van még elég időtök az életből. Először is portfóliót kell készítenetek a legfurfangosabb szabályrendszer szerint. Aki ezzel képes és hajlandó megbirkózni, felterjed a Nemzeti Ápolónő, és -férfi Hivatalhoz. A sikeres portfólió három zöld kismackót ér majd. Aki eleget keccsölt már embertársainkért, egy sárga nyuszit is kaphat. Ha kap. Sajnos lesznek olyanok sokan, akik egy mackót sem érnek el, őket visszaminősítik, mert így jártak – ilyen a mai életpályamodell.

Ápolók, tényleg ezt akarjátok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. május 16. 08:19
Mandi ver ess csak ezt ne!
Bolond Istók
2015. május 16. 08:03
Jáksó már megint aljas. :D
forsteandretredjemann
2015. május 15. 21:55
A magyar baloldal... A Népszava című újságban már régóta nem hallható a nép szava... Az Együtt külön van... A PM nem polgári hanem neoliberális... A DK senikvel nincs koalícióban és demokrata helyett szélsőliberális... Az MSZP szocialista helyett neoliberálisféle, és egyáltalán nincsenek benne munkások... Hitelesség honnan is lenne....
liberálzöld.
2015. május 15. 14:45
Ami tény az tény: akiknek eddig az Orbán kormány életpálya modellt indított, azok kivétel nélkül mind nagyon ráqrtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!