Férfiasan a melegházasságról

2015. július 01. 19:33

Egyes álkonzervatív bloggerek a kormány pénzén férfiatlanul siránkoznak az USA Legfelsőbb Bíróságának a melegházasságot legalizáló döntése miatt.

2015. július 01. 19:33
Holger Hartland
Hartland

„Egyes álkonzervatív bloggerek a kormány pénzén buziskodva derpegnek férfiatlanul siránkoznak az USA Legfelsőbb Bíróságának a melegházasságot legalizáló döntése miatt.


Hibáznak.

Az amerikai Legfelsőbb Bíróság öt fős liberális többsége nem tett mást, mint hogy hitének és értékeinek megfelelő döntést hozott. Nem riadt vissza gyáván autoritása gyakorlásától. A pillanatot uralva élt a hatalom adta lehetőséggel, és erővel rákényszerítette akaratát a világ leghatalmasabb országára. Döntésével jogi normát alkotott a decizionizmus Carl Schmitt-i hagyományainak szellemében. Ez a férfias és bátor cselekedet nem panaszkodást és rosszallást, hanem tiszteletet érdemel.

Aki hisz a decizionizmusban, a kétharmad erejében, a vasárnapi zárva tartásban és az akarat diadalában, az ne nyafogjon akkor sem, ha a decizionizmus rosszabbik végére kerül.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. július 02. 07:11
Holger! Ez egy legitim vélemény a részedről, csak egy tárgyi tévedés van az írásodban. Melegházasság nincs, csak buziházasság. A "meleg" szó egy hőmérséklet tartományt jelöl, szexuális jelentése nincs. A "házasság" is sántít, de amíg erre nem találunk ki jobb szót (ki fogunk találni!), addig megtűrt kategória.
kjkj945
2015. július 02. 05:19
Férfiasan a melegházasságról HH most meséld el mi a helyzet nőiesen a melegházasságról.
Fakutya Vigyora
2015. július 01. 23:13
Mi olyan sürgős a világlibsiknek? Hirtelen nagyon meghajtották a mókuskereket.
kitiltott
2015. július 01. 22:16
Ezután a plakátozás után a művelt nyugat soha többé nem fogja bevenni a diktátorozást meg a sajtószabadságot sem fogja hiányolni senki sem Magyarországról.. aki mást ír és mond az HAZUDIK!!! Jelentem a baloldal a mai nappal a plakátok kihelyezésével saját maga "megszüntette" az eddig is csak a szavaikban létező de általuk oly sokat emlegetett "zorbánrezsimet" Magyarországon.. Ugyanis ezt a plakátozást a gyűjtést a büntetlen plakáttépkedést diktatúrában de még demokráciában sem tehették volna meg.. egyébként had kérdezzek vissza ... kedves népét és a szegényeket féltő baloldali plakátokra adakozó.. mennyi lélegeztető gépet mennyi levest mennyi lisztet cukrot lehetett volna szétosztani ebből a plakátokra szétszórt pénzből? van még kérdés Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!