Riadtan olvasták Nyugat-Európában dolgozó honfitársaink

2015. szeptember 13. 10:10

„Nem veszély elől menekülnek, hanem mert jobb életet akarnak. De a jobb élethez nem fűződik alapvető jog” – húzta alá Orbán Viktor.

2015. szeptember 13. 10:10
Vágó István
Facebook

„»Vissza oda, ahonnan jöttek! Ugyanis nem háborús övezetből érkező emberekről van szó, nem veszély elől menekülnek, hanem mert jobb életet akarnak. De a jobb élethez nem fűződik alapvető jog« – húzta alá Orbán Viktor, és olvasták riadtan Nyugat-Európában dolgozó honfitársaink.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2015. szeptember 14. 08:18
Tényleg nem fűződik alapjog a jobb élethez, azért kőkeményen meg kell dolgozni egy tisztességes társadalomban. Persze Vágó és szellemi társai azért vergődnek és rohannak nyugatra panaszkodni, mert megszokták, hogy minimális befektetéssel hatalmas pénzeket kaszáltak az " övéik " égisze alatt, most meg kopp. Tény, hogy sok ember érdemtelenül jut most is pénzekhez, de az ő égiszük alatt szinte mind. Az összes dologtalan ott sertepertélt körülöttük. Ezek legalább dolgoznak, még ha hibákkal is olykor, de tevékenyek és akarnak, nem csak az üres duma és helyben járás megy.
peterd127
2015. szeptember 14. 08:16
mondja ezt a címeres nyalógép
Fletonovics
2015. szeptember 14. 07:30
Mentalista Pista takarodj! Téged nyilvánosan manipuláltak, és most Te is ezt teszed! Tanulj 1 dekás ökör, Tinó lesz belőled! Riadtan olvasom, hogy magát "kurva Magyarország hívőnek valló elmebetegek" a muszlim Európa megteremtése érdekében milyen aljasságokra képesek!
moricka13
2015. szeptember 14. 06:06
+ Nagy Tudású Vágó István! Még a Nyugaton élő, többes állampolgár Konrád György is megriadt, mert rájöhetett, hogy nem úgy van ám az, hogy kenjük be sárral! Ha neki és Kertész Imrének sem hisznek, akkor nagy a katyvasz és a baj a fejeikben! Most kéne abbahagyni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!