Juszuf Thatcher ágyában

2015. szeptember 16. 14:12

Eközben Juszufék küldözgették haza fotókkal igazolt tündérmeséjüket: „Gyertek minél gyorsabban, ezek a barmok Nixon és Thatcher ágyában altatnak!”

2015. szeptember 16. 14:12
Zárug Péter Farkas
Demokrata

„...júniusban a Salzburg fölötti ötcsillagos Hotel Kobenzlben még nagy szenzációként kezdték fogadni a Flüchtlingeket, vagyis a menekülteket. Ott, ahol 1953-tól a világ legnagyobb személyiségei szálltak meg! Nixon elnök, José Carreras, Schwarchenegger tányérjából afgán menekültek ettek, és szelfizgettek, amint Kissinger székében, Margareth Thatcher ágyában ülnek-feszenek! Szép?

Az osztrák sajtó nagyobb része ajnározta a helyzetet: ez ám az emberség, ez ám az osztrák vendégszeretet! A salzburgiak meg hüledeztek. Eközben Juszufék küldözgették haza fotókkal igazolt tündérmeséjüket: »Gyertek minél gyorsabban, ezek a barmok Nixon és Thatcher ágyában altatnak!«

És jé! 

Most meg elegük van belőlük. Mert nem jut mindenkinek ötcsillagos hely. És, hogy milyen kosz volt Röszkénél? Jé? Még nagyobb van Nickelsdorfban és Münchenben. És hogy kezdődnek a tüntetések, mert mindenki Thatcher és Kissinger ágyában akar aludni? Igen! Ja, és hogy már Németország sem elég jó, mert nincs elnöki lakosztály?

És, hogy előkerül az Iszlám Állam zászlaja? Igen! És Görögországban teljes konténer fegyverszállítmányt fogtak el? Igen!

És hány táskát ellenőriztek a nagy európai szavannán át gyalogló, át buszozó, át vonatozó migránsoknál?

Tudják hányat?

Egyet sem! 

(A teljes cikket a Demokrata aktuális számában olvashatják.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. szeptember 17. 00:50
"Ott, ahol 1953-tól a világ legnagyobb személyiségei szálltak meg! Nixon elnök, José Carreras, Schwarchenegger tányérjából afgán menekültek ettek, és szelfizgettek, amint Kissinger székében, Margareth Thatcher ágyában ülnek-feszenek!" Azért az bosszant, hogy ebből a mi cigányaink kimaradtak.
kurbitalis
2015. szeptember 16. 23:11
Ki lehet az a (jelenleg még nyolc) idióta, akik leszavazzák Zárug tényállításait?!
tabakur
2015. szeptember 16. 22:50
Ez a Zárug Péter Farkas aki mellesleg fiatal embereket tanít? nagyon magára van hagyva.Nincs senki aki szép szóval rá tudná venni,hogy felkeresse a lelki problémákat kezelő közintézményt. Tudom,hogy a kiemelkedően inteligens emberek közt sok az ilyen beteg(kivétel a miniszterelnökünk) de a portál szerkesztősége szembeköpheti magát hogy berakta ezt az írást. Egyetemi tanár!!!!!!! Most már értem miért a futottak kategóriájában vannak a magyar egyetemek.
Tiszafa
2015. szeptember 16. 19:52
Az eu-s vezetők tiszta hülyék. Karóba kéne őket húzni, vagy a főtereken felakasztani. Effektíve hány ártatlan európait öltek most meg azzal, hogy ezt az életveszélyes hordát beengedték?! És hagyták, hogy a szétszéledjenek. Remélem, hogy azokat az ellenőrizetlen táskákat nem itt, hanem nyugatabbra pakolják majd ki. Ott ugyanis nagyobbat robban. A pokolgép is, meg a hatása is. És akkor majd ki fog felelősséget vállalni? A meghülyült Merkel Mutti? Meg az alkesz eu-s fővezér, a Juncker? Nem, mert a felelősség vállaláshoz gerinc is kell. Ők viszont a csúszó-mászók alfajához tartoznak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!