Grady Hendrix: Horrorstör

2015. december 07. 07:30

Már az év elején beharangozott friss megjelenések között kiszúrtam ezt könyvet, kis késéssel csak most sikerült lecsapnom rá a könyvtárból.

2015. december 07. 07:30
theodora
Dóri Online Olvasónaplója

A könyv a racionális magyaráztoktól a teljesen elborult és szörnyű jelenetek felé halad, jól mutatják ezt a fejezetcímekként szolgáló bútordarabok és illusztrációik is, amik egyre érdekesebbek lesznek.

Nem »csak« egy hátborzongató regényt kapunk, hanem egy kis társadalomkritikát, jellemfejlődést, amennyire utáltam eleinte Amyt végül egészen megkedveltem a könyv végére.

»Az életnek tökmindegy, mit szeretnél, az embertársaidról nem is beszélve. Csak az számít, mit teszel.«

Nem vagyok oda a horrorsztorikért, de ez nagyon tetszett. Igaz, hogy voltak részek, amit a fogamat összeszorítva és gyorsan olvastam, csak hogy túllegyek rajta, de tetszett a koncepció és az epilógus is. (Ha lenne folytatás, mert megvan rá a lehetőség, tuti elolvasnám ;))

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!