Nem egyszerű évek jönnek

2016. június 26. 13:05

Az Asztrológiában járatosak számára a legkevésbé sem volt meglepetés a britek kilépése. Nagy-Britannia ugyanis KOS ország. A jegyben lévő URÁNUSZ miatt csak idő kérdése volt, hogy mikor történik náluk valami.

2016. június 26. 13:05
Asztropatika
Facebook

„Az Asztrológiában járatosak számára a legkevésbé sem volt meglepetés a britek kilépése. Nagy-Britannia ugyanis KOS ország. A jegyben lévő URÁNUSZ miatt csak idő kérdése volt, hogy mikor történik náluk valami, ami a függetlenségükkel és az önállóságukkal kapcsolatba hozható. Ahogy arról az idei év hatásnaptárában már olvashattál: nem egyszerű évek jönnek, aminek első jelentős állomása sajnos éppen a brexit volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2016. november 05. 22:23
És Michio Kakutól a Hipertér c. könyvet olvastátok? :-)
Tintamin
2016. június 27. 00:39
Nem tudom, hogy a hatterhatalmakat melyik csillagkeppel magyarazzak Szaniszlonak:)))))) Tenyleg, azzal a felkegyelmuvel mi van?
cirmicica
2016. június 26. 19:50
a középkorban még érthető, hogy ilyenekben hisznek, na de manapság?
Kanóc
2016. június 26. 19:33
Hát ezt jól kikörzőzte valamely kozmikus trubadúr. Kávézacc, vagy bálnacsont helyett. Ugyanitt alig használt kristálygömb eladó, vagy zsigulira cserélhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!