Nem köhög a bolha

2016. június 03. 12:53

Meglepőnek tűnhet többhavi »sorosozást« követően, ha nem akarják kitiltani az Alapítványait, de ki az a hülye, aki úgy tilt ki alapítványt – még ha az Soros Györgyé is –, hogy az már előzőleg 2004-ben kivonult ajándékként hagyva itt alapítványa tevékenységét?

2016. június 03. 12:53
Lőrincz Csaba
Hűvös blog

Szijjártó nem jött zavarba - miért is tette volna egy jó »alákérdezésre« –, de amit ő játszott ki, attól e sorok leírója lábon hordott ki többrendbeli agyrázkódást (buksi, fal). »Magyarország demokratikus jogállam. Mindenkinek, így az itt tevékenykedő civil szervezeteknek is egy kötelességük van: be kell tartaniuk a törvényeket. Ha a nálunk működő alapítványok betartják a törvényeket, nincs ok rá, hogy foglalkozzunk velük.« 

És nem röhögte el magát. Hogy mi demokratikus és mi jogállami, azt már épp eleget firtattuk, viszont van igazság, a külügyér szavai közt, csak egy kicsit kell lefordítani magunknak. Meglepőnek tűnhet többhavi »sorosozást« követően, ha nem akarják kitiltani az Alapítványait, de ki az a hülye, aki úgy tilt ki alapítványt – még ha az Soros Györgyé is –, hogy az már előzőleg 2004-ben kivonult ajándékként hagyva itt alapítványa tevékenységét? És ami még fontosabb, ezt önként tette.

Arra vonatkozólag, hogy Szijjártó Péter nem akar beleszólni az amerikai elnökválasztásba mindenki csak meglepődhet. Mert hogy nem tud, azt eddig is tudtuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. június 05. 10:11
"Itt már lopni sem lehet nyugodtan? Megzavarták Korona szépasszonyomat a Tescóban mint az elvtársát settenkedőt?
csurcsányi
2016. június 04. 21:33
A szocialistáknál mindig elfogy a mások pénze,és a nagy baj őket mindig utoléri őket!Lásd 2002 Medgyesi program amit a fidesz által megörökölt 300 milliárd finanszírozott .
csurcsányi
2016. június 04. 21:24
Mert ti libernyákok még 200 év felhozzátok a nektek nem tetsző emberek ellen,hogy SOROS alapítvány pénzelte őket!Csak az a kérdésem,hogy mi a helyzet a libernyákkal aki egyházi iskolában tanult és azóta ők a bármilyen vallás legnagyobb ellenségei!
twist
2016. június 04. 05:02
Ha itt hagyta az alapítványa tevékenységét, akkor nem vonult ki, te szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!