A Quimby-balhé: milyen ország ez?

2016. július 29. 08:36

Emberek őrülnek bele a kormánykritikába és a kritikusok elleni haragba

2016. július 29. 08:36
Reflexman
Reflexman

„Normálisnak tűnő emberek vesznek fel úgynevezett forradalmi pozíciókat, újra megjelent a csak sémákban és az »én« és »mi« felosztásban való valóságérzékelés. Ember, néha alig hiszem el, amit látok vagy hallok magam körül pártállástól függetlenül! Emberek őrülnek bele a kormánykritikába és a kritikusok elleni haragba, az élet minden aktusa ezen keresztül ítéltetik meg. Fülelnek a boltban, a kávézóban, alig várják, hogy »elcsípjenek« valamit, s már provokálják is ki a szájkaratét.

S hogy emiatt a hétköznapok egyre élhetetlenebbek, arról már nem csak a hazai politikai élet tehet annak minden szereplőivel együtt, hanem a »keményen dolgozó kisember is«, mivel hagyja magát megvezetni. A Quimby körül kialakult melldöngetés csak a fentebb leírt pszichózis és hungaro-őrület egyáltalán nem szokatlan megnyilvánulása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2016. július 30. 01:44
Tisztelt Szerző! Nem tudom,hány éves vagy,ezért javaslom,nézz utána a Ron Werber nevezetű szakinak és magyarhoni munkásságának!És elérkeztél a gyűlöletfa magjához. Baloldali pajtásaid pedig bőszen locsolgatják,dédelgetik az erőstörzsű növényt.
csurcsányi
2016. július 29. 22:00
Egyébként a Lendvay Ildikó mondta meg hogy a Quimby Tusnádfürdőn nem léphet fel? Ki a Quimby cenzora ?
teljesenertelmetlen
2016. július 29. 11:03
Régi kommunista trükk: a szar szétkenése úgy, hogy az ellenfélre is jusson...
tango47
2016. július 29. 10:01
A tegnapi Csörte-adásban (Hír-tv) Szakonyi Péter emblematikus figurájává vált a totális korlátoltságnak ebben a témában. Akinek alacsony a vérnyomása, annak érdemes megnézni produkcióját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!