Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A magyar egyre elfogadóbb

2016. július 04. 21:16

Nem voltak ellentüntetők, nem volt balhé, elmaradtak a kormányoldal nyilatkozatai az idei homoszexuális felvonuláson.

2016. július 04. 21:16
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Nem voltak ellentüntetők, nem volt balhé, elmaradtak a kormányoldal nyilatkozatai az idei homoszexuális felvonuláson. Pedig emlékszünk, tavaly a Fővárosi Közgyűlésben még olyan javaslat is volt, hogy a Nagybani piacon legyen a Pride. Most azonban ellenállás nélkül vonulhattak (a sokszor hangoztatott) »Világörökség részét képező« Andrássy úton a homoszexuális szervezetek.

Kocsis Máté, a Fidesz köztudottan nem buzeráns kommunikációs igazgatója, most nem állt elő semmilyen ötlettel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. július 06. 07:32
Egy nagy üres fingás az egész, semmit több, nem érdemel semmilyen figyelmet. Egyszerűen, hogy megértsd: le vagytok szarva! Másrészt a többség is rájött, hogy minélt több a buzi a liberráltak között, annál jobb :)
1000bocs
2016. július 05. 14:28
Minden kedves itt kommentelő buzinak: Az hogy valaki buzi, nem érdem, nincs mögötte semmi teljesítmény. Ennek okán nem lehet büszkeség forrása sem, különös tekintettel arra hogy a mások másságának el nem fogadása, a társadalom a ti szájízetek szerint való idomítása az elfogadott és bevallott célotok. Az emberek éljenek, érezzenek és gondolkodjanak úgy, ahogy nektek kényelmes és szimpatiuks! Nektek nincs mire büszkülni. A társadalmunk kellően egészséges mentálisan, hogy az évente megrendezett felvonulás, és az állandó tematizálás ellenére sem foglalkozik veletek. Ezen lehet felháborodni, lehet verni a melletek mintha elértetek volna valamit - pedig csak annyit jelent, hogy a társadalom egészséges érzésű fele nem tüntet a másik fele ellen, és nem akarja dominálni azt. Nem úgy, mit ti. Buzi vagy, annak születtél, vagy csak belesodródtál - kit érdekel. Ez csak egy állapot, amire büszke lehetnél azok a tetteid, nem az állapotod. Tettekben mérik az embert, nem szavakban. Nem az a toleráns, aki magának követel toleranciát. Nem az a békés, aki a felfordulásban éli ki magát. Stb, stb. Az vagy ami vagy. Ideje túltenned magad rajta, és foglalkozhatnál valami építő, értékteremtő dologgal, amire valóban büszke lehetsz. Mondjuk a gyereknemzés kilőve, sorry ezt bokszold le a természettel. (mondjuk valahol értem a frusztráltságotokat) Mielőtt vered magad a semmire és követeled hogy téged mindenki szeressen. Nőj fel végre, ez itt a valóság.
catalina9
2016. július 05. 12:55
brabant89 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. július 5. 08:05 .."hogy a Párt és a Kormány külföldi megítélésének nem tesz jót, ha a Pride-dal kapcsolatban keménykedik...." külföldi megítélés...hát igyekezzen brabant megfelelni a külföldi megítélésnek. Főleg Soros elvtárs jelzéseire figyeljen!
katus
2016. július 05. 09:39
"A szar is le van szarva" /Tothstein/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!