Közrossz

2016. augusztus 18. 07:08

Tényleg nem lenne jó, ha olyasmi történne, ami mindenkinek jó. Erre juthatott a Nemzetgazdasági Minisztérium, amikor nem nevezte ki szakközépiskola-igazgatónak a jelöltet, akit ön- és diákönkormányzat, nevelőtestület és szülői közösség egyaránt támogatott.

2016. augusztus 18. 07:08
A szerk.
Népszabadság

Valóban nem kell, hanem lehet. Lehet úgy tenni, mintha a közösség bármit számítana a hatalmasoknak, ám a Fidesz nem próbál így tenni.

Büntet mindenért, amiben feltűnik az autonómia, a közös erőfeszítés, a vélemény, a tenniakarás, a felelősség. Ez ezúttal is nyilvánvaló, hiszen azok, akiket valamiért nem, vagy átmeneti időre neveztek ki, abban hasonlítanak egymásra, hogy kockásban feszítettek, amikor ennek tétje volt.

Mindannyian tiltakoztak az oktatási rendszer – a hitük szerint a gyermekek jövőjének ártó – működése ellen. Felhívták a figyelmet arra, hogy az egyik legfontosabb társadalmi rendszer diszfunkcionálisan üzemel, a minimális feltételeket sem garantálja ahhoz, hogy a következő nemzedéknek legyen esélye a versenyben, több tudása, alkalmazkodóképessége legyen, mint amennyi nekünk van.

Ezért büntetett az NGM. Mert jót akartak. Tette ezt úgy, hogy megakadályozta, hogy helyben mindenkinek jó legyen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. augusztus 18. 21:49
"...nem nevezte ki szakközépiskola -igazgatónak a jelöltet,akit őn-és diákönkormányzat..." Nem lett volna szerencsésebb, kedves olvasó SZERKI így fogalmazni?"... a település,- és a diákok önkormányzata is..." A másik a PUKLI ügye:"...hogy kockásban feszítettek, amikor ennek tétje volt..." Nem Puklival, hanem a támogatóival volt a baj!(MSZP-DK-.Együtt-PM-LMP-Fodorgabika Párt stb.Ők várták a "forró mezőket" Kérjenek tőlem- tőlünk- BOCSÁNATOT! Követeljük-bojkott stb... nehogy már a farok csóválja...sok kis apró kocka... (Les petites cubus)...
Mich
2016. augusztus 18. 13:37
A Népszabadság gennyzsák szerkje beszél a "Közrosszról"... persze ők értenek hozzá...
cutcopy
2016. augusztus 18. 09:29
"megakadályozta, hogy helyben mindenkinek jó legyen" Igen, mindenütt az a helyi max. tíz fős tiltakozósereg a mindenki..
balbako_
2016. augusztus 18. 09:16
Pumukli felébredt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!