Jobbra tarts, ha igazi férfi vagy!

2016. szeptember 06. 07:21

Álmomban sem gondoltam volna, hogy valamiféle összefüggés lehet a férfiak politikai nézetei és szexuális képességei között. De most már tudom, hogy igenis van.

2016. szeptember 06. 07:21
Somfai Péter
Népszava

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy valamiféle összefüggés lehet a férfiak politikai nézetei és szexuális képességei között. De most már tudom, hogy igenis van, mert egy angol közvélemény-kutató cég időt és pénzt nem kímélve készített erről egy nemzetközi felmérést. Márpedig ha az angol, a német, a francia, a dán és a svéd pasik esetében igaz, hogy a szélsőjobbos nézeteket vallók férfiasságával a legelégedettebbek a nők, akkor miért kellene kételkednek abban, hogy ez így van nálunk is? (...)

Lehet valami igazság az angol kutatók eredményei mögött. Mi más jelzőt lehetne találni arra az agresszív plakátkampányra is, amit nem-kampány címén folytatott a kormány? Tökös. Úgy és akkorákat hazudtak a szemünkbe, amekkorákat a feleséget csaló férjek szoktak hazasompolyogva a pásztoróráról. És azt is tudjuk, hogy a Fidesz ezerrel kacsingat a szélsőjobb felé, tehát biztosan igazi lepedőbajnokok a fiúk, a másik oldal meg látványosan töketlenkedik népszavazás ügyben.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2016. szeptember 06. 14:26
Baszhatod.:)
Box Hill
2016. szeptember 06. 13:42
Szerzőnk hülyeségével szemben, az igazi férfi balra tart: a hölgy baloldalán közlekedik.
ormányos csillós
2016. szeptember 06. 12:41
minden zsidó buzi vagy csak a 95 százalékuk?
ormányos csillós
2016. szeptember 06. 12:39
baloldalon zsidó buzik vannak akik migránsfaszról álmodoznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!