Népszavazás 2016: igen vagy nem?

2016. szeptember 23. 16:14

Október másodikán népszavazás. Én ott leszek és lehet meglep egyeseket, de IGENNEL szavazok.

2016. szeptember 23. 16:14
Tóth Dalma
Origo.hu/888

„Magyarországon a becslések szerint 30-40 ezer muszlim él, de a 2011-es népszámlálás során összesen 5 579 ember sorolta magát az iszlám valláshoz, tehát valószínűleg ők azok, akik tényleg gyakorolják is a vallásukat a mindennapok során. A kvótarendszer alapján 1294 menekültet kellene befogadnia Magyarországnak. Még ha közülük mind muszlim is, és mindenkinek elfogadnák itthon a menekültkérelmét, akkor is csak 6 873 olyan ember élne Magyarországon, aki az iszlám valláshoz sorolja magát. A lakossághoz mérten bőven egy százalék alatt maradna az arányuk.  Ha másért nem, akkor a számok alapján nem kell félni tőlük…

Nem azt akarom, hogy ellenőrzés és korlátok nélkül jöjjenek a menekültek, de ne utáljunk azért valakit, mert ő más, mint mi. Ezért szavazok igennel október 2-án.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2016. szeptember 29. 20:24
A sok szerencsétlen proli hogy ráugrott hörögve a gumicsontra! Nagyon vicces! (Na jó, inkább szomorú, hogy azt nevezzük ma magyar jobboldalnak, hogy muszlimos gumicsontot rágunk, miközben a szomszédos országokban háborítatlanul folyik a magyarok kulturális népirtása.)
Bástyaelvtárs
2016. szeptember 29. 19:42
figyelj csak kisfiam, szerintem ne írogass nekem ha a kultura ennyire kiveri a biztosítékot nálad. Főleg ne szórakoztass unalmas youtube videokkal, mert vastagon leszarom, ahogy téged is! Ne nálam kezeltesd a hisztéria és kóros gyűlölködés problémádat, rasszista kretén! Az ilyen retkek miatt mint szégyenli az ember, hogy magyar. Szégyent hozol az országra, az emberi fajra. Úgy gyógyítanám a lelkedet, hogy veled takaríttatám a zsinagóga kertet a kutyaszartól, ha végeztél akkor a menekültszállókon te szedhetnéd a szemetet a menekültek után, mosnád a wc-jüket, mosogatnál az ebédjük után. Csak hogy megismerd őket közelebből :) Biztos elbeszélgethetnél velük, volna rá időd. És megszeretnéd őket. De igazán nagy öröm az lenne ha még a tv is kimenne és mutatnának a híradóban munka közben, ahogyan sertepertélsz a szállón és beszámolna az RTL klub, h lám vannak még jólelkű magyar önkéntesek. Büszke lenne rád a családod is végre, a sérült beteg lelked pedig gyógyulna, mert jót teszel valakivel. :)
red label
2016. szeptember 29. 19:42
Ballibek sírásói vagyunk a Mandineren. Vigyázz sainteve.
catalina9
2016. szeptember 29. 19:42
Kedves Dalma! Olvassa a kommenteket! " Bástyaelvtárs [Hozzászóló kiszűrése] 2016. szeptember 23. 22:42 Jól van Dalma. Örülök, kellenek nagyon az ilyen józan emberi hangok. Talán ennyire még sosem volt rájuk szükség mint most." Ez olyan, mintha Gyurcsány elvtárs simogatta volna meg a buksiját. Van aki szereti, van akit van hideg ráz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!