Hillary Clinton a késői, részleges szüléssel járó abortusz mellett?!?

2016. november 02. 13:10

Az elnökjelöltek vitáján Hillary Clinton kijelentette, hogy a meg nem született gyermekeknek nincsenek alkotmányos jogai.

2016. november 02. 13:10

„ (...)

Emellett pedig a késői, részleges szüléssel járó abortuszok engedélyezése, továbbá a Planned Parenthood, a legnagyobb abortusz kiszolgáló szervezet még nagyobb támogatása mellett foglalt állást.

(...)

Szomorúan tapasztaltuk, hogy a vita magyar szinkronos sugárzásakor a fordítás több helyen hiányos volt, így pl. a Planned Parenthood szervezetet sem nevezték meg benne. Még aggasztóbb, hogy elhagyták a magyar szinkronból a »részleges szüléssel járó abortusz« kifejezést:

»You also voted against a ban on late term, partial birth abortion. Why?«

»Nemmel szavazott a késői, részleges szüléssel járó abortuszok tilalmára is. Miért?«

A magyar szinkron ezzel szemben így hangzott:

»Nemmel szavazott a késői abortuszok tilalmára is. Miért?«

A magyar nézőkhöz így nem juthatott el az az információ, hogy Clinton a részleges szüléssel járó abortuszok tilalmára is nemet mondott, amely életképes magzatok méhből történő részleges kiemelésével, majd életük kioltásával jár. Bár az amerikai törvények tiltják ezt az eljárást, Hillary Clinton mégis engedélyezné a nők egészségére hivatkozva.

(...)

Kérjük, csatlakozzon levelünkhöz, és küldje el Hillary Clintonnak és sajtócsapatának az alábbi két videót, hátha megindítják a szívét, és rájön, hogy magzatok késői, részleges szüléssel járó abortálását senkinek nem szabadna engedélyeznie!

(...)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!