Ellopja a kormány a fiatalok jövőjét

2016. december 07. 10:36

Soha nem látszott jobban, hogy mi a nemzet és a kereszténység feladata a Fidesz kormányzása alatt. Megetetni az embereket a nemzeti- meg a keresztény bullshittel, a háborús logikával, az ellenségkép-gyártással, legalább addig sem foglalkoznak az összedőlő egészségüggyel, a ránk és a jövőnkre omló oktatással.

2016. december 07. 10:36
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Az ember egyszerűen nem tudja nem idecibálni Lázár János alig egy hetes mondatait arról, hogy az iskola feladata a keresztény és nemzeti értékek átadása. Mert hát azt látjuk, hogy a valódi életre, a munkaerőpiacra való felkészítés nem annyira megy. De a kormány szerint nem is ez a lényeg, hanem a kereszténység meg a nemzet.

Soha ennél a kijelentésnél, és az utána egy héttel kijövő PISA-eredményeknél nem látszott jobban, hogy mi a nemzet és a kereszténység feladata a Fidesz kormányzása alatt. Betoldani a lyukakat, amiket a szegénység, a jólét, az oktatás és az egészségügyi ellátás hiánya okoz. Megetetni az embereket a nemzeti- meg a keresztény bullshittel, a háborús logikával, az ellenségkép-gyártással, legalább addig sem foglalkoznak az összedőlő egészségüggyel, a ránk és a jövőnkre omló oktatással.

Van egy 17 hónapos lányom, és amióta megszületett, a barátnőmmel attól rettegünk, milyen oktatást fog kapni. És ezalatt a 17 hónap alatt csak az vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy szart. Pedig az, hogy ő és a kortársai milyen oktatást kapnak, ezerszer fontosabb, mint hogy mennyit lopnak a Fidesz vezetői, mert ha generációk nem kapnak megfelelő oktatást, akkor egyszerűen nem lesz mit ellopni.

Azzal, amit ez a kormányzat az oktatás területén művel, a magyar jövőt lopja el az országtól, és a személyes jövőjét lopja el generációktól.” 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. december 08. 01:25
Szóval a kereszténység és a nemzet káros. Miképpen a házasság is, mert a 17 hónapos lány a barátnőtől van. Igaz, egy Jámbor Kérődzőtől miért is várnánk el emberhez méltó értékek nemhogy tiszteletét, de puszta megértését is? Rettegj csak Jámbor, rettegj, hogy a lányod olyan oktatást kap, aminek következtében felnőtt korában leköp téged!
yes_we_can
2016. december 07. 23:34
Igen,határozottan emlékszem,hogy a "baloldal" "kormányzása" idején mindez hibátlan,kifogástalan volt.Ahogy a főpolgm.mondja,szerintetek 3 év alatt lett 30 éves a metro.Mocskos komenisták.
Negue
2016. december 07. 22:17
"Ellopja a kormány a fiatalok jövőjét " El hát.... Itt rohant az ablakom alatt egy kormánytag, egy nagy szatyorral, éppen lopta a jövőt! Szorosan utána meg száguldott Orbán egy hatalmas reklámtáskával, amint éppen a lopott nyugdíjkasszát cipelte! Ilyenek ezek.....csak lopnak, csak lopnak, csak lopnak.... Ti meg csak firkáltok, csak firkáltok, csak firkáltok.....ostobaságokat!
Öreg
2016. december 07. 19:25
" Nem akarok minden nap Jámbort!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!