Pro(o)li(m)pia

2017. február 22. 15:53

Ha már olimpia nem lesz, talán elkezdhetnénk tényleg foglalkozni a magyar emberek lelkiállapotával.

2017. február 22. 15:53
Vizvári Soma
Metszet

„Én nem vitatom, hogy egy itthon sikeresen megrendezett olimpia jót tehetne a magyar emberek közérzetének, és azt is kár lenne tagadni, hogy a jelenlegi kormány próbálkozik a tömegsport elterjesztésével (pl. mindennapos testnevelés). Ám azt is be kell látnunk, hogy ez a terület még némi csiszolásra és korrekcióra, vagy akár jelentős innovációra szorulhat. Az legalábbis jó lenne, ha nem a folyosón kellene tesit tartani egyes iskolákban.

Szóval, ha már olimpia nem lesz, talán elkezdhetnénk tényleg foglalkozni a magyar emberek lelkiállapotával, és ehhez kapcsolva az élsportra és a tömegsportra fektetett hangsúlyok közelítésével, mert az egyik nem feltétlenül megy a másik kárára. Így talán az örök megoldhatatlan egészségügyön is kevesebb nyomás lenne, aminek a »lélegeztetőgépesek« is örülnének, a »hazaárulózók« pedig büszkélkedhetnének azzal, milyen egészséges nemzet a magyar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!