…de félünk! És megkeressük a felelősöket!

2017. május 25. 13:30

Ez a tömeggyilkosság egy üzenet is, amelyet mi normálisak már értünk és amit a liberálisok sosem fognak megérteni.

2017. május 25. 13:30
Paranoid Android
Paranoid Android
kiettemeg

„A normális emberek félnek. A normális emberek féltik a családjukat, a gyerekeiket, a szüleiket, a testvéreiket, a barátaikat. A normalitás jele ugyanis, hogy amennyiben van családunk, gyermekünk, számunkra az az elsődleges, hogy ők biztonságban legyenek. Akik nem félnek, azok nem normálisak.

Minden ellenkező híreszteléssel szemben, van felelőse annak, hogy félnünk kell. És ez a felelősség minden nappal, minden terrortámadással, minden saria-gyilkossággal, minden nemi erőszakkal nagyobb lesz. Azt akarják ugyanis, hogy adjuk fel természetes életösztöneinket, szokjuk meg, hogy naponta megölnek közülünk valakiket, azt akarják, hogy eszünkbe se jusson védekezni.

Itt az ideje, hogy elkezdjünk azon gondolkozni, hogy kik a felelősök ezért és milyen büntetést érdemelnek. Mert ezt nem úszhatják már meg.
Angliában gyerekeket, fiatal lányokat gyilkoltak meg. Világos üzenet ez, csak a liberálisok buták hozzá, hogy megértsék. Ez nem csak szimpla tömeggyilkosság volt, ez üzenet az európai férfiaknak, hogy mennyire lenézik és megvetik őket a muszlim férfiak. Hiszen nem tudják megvédeni a gyermekeiket és az asszonyaikat, miért érdemelnének tiszteletet? Szerintük az áldozatoknak egyébként is otthon lett volna a helyük, miféle férfiak azok, akik elengedik az asszonyaikat és a lányaikat ilyen tisztátalan, istentelen helyekre? Ez a tömeggyilkosság egy üzenet is, amelyet mi normálisak már értünk és amit a liberálisok sosem fognak megérteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2017. május 25. 18:35
A liberalizmus egy betegség.
Scarecrow
2017. május 25. 18:23
Nos, ezek után kizárt az "amennyiben".
Senye Péter
2017. május 25. 18:11
A szálak néha messze vezetnek. Ebben az esetben a Kadhafi megbuktatására szervezett csoportokig. https://www.rt.com/uk/389694-libya-abedi-lifg-cameron/
pollip
2017. május 25. 17:34
Elkezdhetünk mi is félni: "Botka ígéretet tett a határkerítés lebontására Bertha László Bertha László 2017. május 25. 15:28 Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Botka László ígéretet tett arra, hogy lebontják a magyar-szerb határon felállított kerítést, amennyiben ők nyerik a jövő évi választást." https://888.hu/article-botka-igeretet-tett-a-hatarkerites-lebontasara
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!