Hazafias tornaórák, lojális igazgatók, szép, új világ

2017. augusztus 04. 12:49

Csakis egy korrupt, romlott, az elszámoltatástól rettegő hatalomnak áll érdekében az, hogy az oktatást lezüllessze, hogy a társadalmat tudatosan a tudatlanság mocsarába nyomja.

2017. augusztus 04. 12:49
Sulyok Blanka
Kettős Mérce

„Csakis egy korrupt, romlott, az elszámoltatástól rettegő hatalomnak áll érdekében az, hogy az oktatást lezüllessze, hogy a társadalmat tudatosan a tudatlanság mocsarába nyomja. Ebben a mocsárban szépen virágzik már az irreális félelem, a kirekesztő gyűlölet. És a vakhit a pártban, a vezérben, aki majd megment minket a gonosztól.

Ki nevet a végén? Nehéz megjósolni. Az anyagi kár, amit a közpénz ellopása okoz, tetemes, de legalább forintosítható. De a morális és szellemi, ha úgy tetszik, pedagógiai kár, mely első sorban mégis csak gyermekeink lelkét, tudatát és jövőjét rombolja, felmérhetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. augusztus 06. 14:48
Hú, de ostoba ez a szegénykém!! Brrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kuzmics
2017. augusztus 06. 00:11
A magyar közoktatás szégyene ez a hölgy.
GV0917
2017. augusztus 05. 20:01
Szét (t)(k)urták/a nem kívánt törlendő.../az oktatást! Fodry Gabica-Magyar Bálint-Horn Gábor-Hiller Pifti stb.... Kakaóbiztos (biztos nem látott az óvoda még kakaót sem, nemhogy a tőle biztos számítógépet. Ezek olyan baby -gépek, hogy a gyerek még beszélni sem tudott,de már elküldte a szám. tech .tanárt a dadussal együtt a ku.......koricásba(akkor még nem volt susnyás...)
2017. augusztus 05. 18:09
Úgy gondolom, nem a hazafias neveléssel van a gond, mert az alapból természetes kell, hogy legyen. A gond azzal van, ha ezzel akarják elrejteni a lényeget, ha a figyelmet ezzel akarják elterelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!