Vakon

2017. szeptember 22. 07:16

Unalmas közhely a mindent lélegeztetőgépre lefordító balliberális újságíró. De csak szerintem vérlázító, ami itt történik?

2017. szeptember 22. 07:16
N. Kósa Judit
Népszava

„Három, esetleg négy milliárd forintot remél megtakarítani azáltal az állam, hogy úgynevezett vaklicittel választja ki a rákbetegek terápiájára alkalmazható új gyógyszereket. Az államtitkár közben mindenkit megnyugtat: nem éri kár sem a már megbetegedett polgárokat, sem azokat, akikre a jövőben les a tüdő-, a bőr-, a prosztata vagy a vastagbél daganat. Kételkedni nincs okom, sőt még én sem szívesen hinném el, hogy az állam képes lenne az egészségügyi járulékokból épp azokon a befizetőkön spórolni, akik a leginkább rászorulnak a korszerű, hatékony kezelésre.

(...)

Tudom, unalmas közhely a mindent lélegeztetőgépre lefordító balliberális újságíró. De akkor sem értem: csak szerintem vérlázító, ami itt történik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. szeptember 22. 16:42
Szerintem az a vérlázító Juditkám, hogy én nyugdíjasként jártam apukádhoz, meg anyukádhoz a Ferenc kőrútra TV-t programozni az UPC-től, ahol nyugdíjasként voltam kénytelen Bokros Lalyosotok miatt dolgozni. Havi 50.000 Ft plusz adót kellett fizetnem ennyivel többet vontatok le tőlem mint előtte. Ti meg egymásnak 500 millió Ft-ot osztogattatok különféle címek alatt adó rajzfilm, antiszemita kutatás, Sufnituning, stb. Ja és MSZP-s voltam képzelj el egy Fideszest.
Text adósság
2017. szeptember 22. 16:26
Juditkám, hogy hívják azt a kikötőt a hova a vakon kilehet kötni javításra a szocializmus judeoliberális hajóját ? Vokondok(k).
catalina9
2017. szeptember 22. 14:52
De csak szerintem vérlázító, ami itt történik? " Nem! Szerintem is vérlázító, amit maga művel Kósa elvtársnő.
Mich
2017. szeptember 22. 14:22
"unalmas közhely a mindent lélegeztetőgépre lefordító balliberális újságíró"... mégis próbálkoznak vele...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!