Sikeres és boldog fiatalokat szeretnénk látni

2017. szeptember 01. 10:40

Az új tanévben sok sikert kívánok mind a diákoknak, mind az oktatásban dolgozóknak.

2017. szeptember 01. 10:40
Vona Gábor
Facebook

„Sikeres és boldog fiatalokat szeretnénk látni. Ez kell, hogy legyen a magyar oktatáspolitika célja.

Az új tanévben sok sikert kívánok mind a diákoknak, mind az oktatásban dolgozóknak, és köszönet az őket támogató szülőknek és nagyszülőknek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. szeptember 02. 18:03
Mit nyávogtok ostoba fidesz birkák? A saját szenylapotokban megírtátok, hogy nyelveztek, sokat nyelveztek: Orbán János Dénes a Magyar/Felcsúti Idők jeles szerkeztője írja, hogy „kihúztuk a nyelvünket mások ülepéből”. http://mandiner.hu/cikk/20170826_orban_janos_denes_bucsu_holland_modra Ha ti mondjátok, hogy kihúztátok a nyelveteket mások ülepéből akkor el is kell hinni nektek, hogy nyelveztétek mások ülepeit. Magyarán, nagyon sok segget nyaltok.
formaegy
2017. szeptember 02. 16:50
"Az új tanévben sok sikert kívánok mind a diákoknak, mind az oktatásban dolgozóknak, és köszönet az őket támogató szülőknek és nagyszülőknek!" Tudod Vona, hogy mi az aljas ebben? Csak és kizárólag kampányszöveg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szánalmas vagy, és nevetséges!
Mindjárt
2017. szeptember 02. 08:57
Ezt a videót nem merik megnézni a felcsúti cigány kutyái. https://www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201708 Nagyon sok magyar nyugdíjas tisztességes munkából tartotta el magát és családját a Kadar időszakban is. Ezek dolgoztak. Ezek nem voltak kiváltságosok és nem kaptak kiemelt nyugdíjat. Ezek nem voltak Kadar káderei. Ez a csürhe amit a vidón látni pontosan tükrözi a kádárista nyugger fidesz birkák viselkedését. Ezek is megöregedtek ahogy a tisztességes magyar emberek is de ezeknek a nagy része kommunista volt, Kadar káderei és előnyökben részesültek a tisztességes dolgozó magyar emberek kárára. Ezek a felcsúti cigány kutyái.
katus
2017. szeptember 01. 20:27
2017. 09. 01. 13:49 # MORVAI: FEL KELL SZÁMOLNI AZ EU-BAN AZ EGYENLŐTLENSÉGET Az EU-ban „az egyenlőtlenséget kell felszámolni és a szolidaritást kell erősíteni” – jelentette ki az európai kohéziós politikáról és az európai béruniós kezdeményezésről a jobbikos támogatottságú Morvai Krisztina az Európai Parlament júniusi plenáris ülésén. „Mindig mélyen megrendít, amikor szakértők a televízióban, rádióban azt magyarázzák, hogy kedves magyarok, értsétek meg, hogy a mi gazdaságunknak és versenyképességünknek az alapja az alacsony munkabér. Ezt tudomásul kell venni, ezen nincs mit változtatni. Szociológusok ezt a jelenséget valószínűleg interiorizált öngyűlöletnek vagy interiorizált alacsonyabb rendűségnek neveznék” – mondta Morvai. A teljes felszólalás a videón látható. https://www.youtube.com/watch?v=dd-jiJ2mtp8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!