Rémálom a NER utcában

2018. január 07. 14:42

A piros fények pedig a tévé, illetve a beltéri egység alvó üzemmódjának pislákoló szemei. Nem pedig Soros Györgyé. Pedig néhány másodperce még, az ébredés határának másik oldalán ő nézett rám világító, piros szemeivel.

2018. január 07. 14:42
Balczó Mátyás
Alfahír

„Tüdőm levegőért kapkod. Fulladás lesz. Nem kéne. Pár másodperc, ééééés ez az! A levegő bejutott, a tüdőm újra működik. A szemeim is kinyílnak. Hol vagyok? Mik ezek a piros fények? Nézek körbe-körbe riadtan. És megint csak a kérdés: hol vagyok? 

Aztán lassan, de tényleg nagyon lassan kezd leesni, hogy itthon. A piros fények pedig a tévé, illetve a beltéri egység alvó üzemmódjának pislákoló szemei. Nem pedig Soros Györgyé. Pedig néhány másodperce még, az ébredés határának másik oldalán ő nézett rám világító, piros szemeivel.

Egy vulkánokkal teli, izzó, füstölgő szigeten nyújtotta a karját, miután kiszálltam egy csónakból. Azt mondta, hogy

most már minden rendben van, megmenekültem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. január 09. 11:34
Nem kellene annyi körömpörköltett lenyomni vacsorára.
néhai Ch.Pilot
2018. január 09. 11:23
"Azt mondta, hogy most már minden rendben van, megmenekültem." Nem azt mondta, Matyi! Azt mondta, "most már minden rendben van, megőrültél".
csuka
2018. január 08. 12:09
'Nemzethy' fideSZDSZ maffia hír: A kormány és a "katolikus" egyetem úgy gondolta, egy rabbinak kell köszöntőbeszédet mondania a Szent Korona-konferencián https://kuruc.info/
pacal68
2018. január 08. 09:33
BALczó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!