Mindenki örülhet ennek a szavazásnak

2018. április 09. 08:48

Bárki találhat pozitívumot, nem is kicsit a 2018-as országgyűlési választásban.

2018. április 09. 08:48
Gégény István
SzemLélek

„Nem mindenki ugyanazért és ugyanannyira, de bárki találhat pozitívumot, nem is kicsit a 2018-as országgyűlési választásban.

Április 8-án döntött a nemzet – nem véletlenül nem országot írok –, mégpedig határozottan és egyértelműen. Noha egyesek emiatt boldogok, mások szomorúak, úgy gondolom, sok pozitívum fedezhető fel ebben az eseménysorozatban.

Az első tényező, aminek nagyjából mindenki egyként örülhet, hogy vége a kampánynak. Egy ilyen időszak mindig megterhelő a társadalom számára, az átlagos hétköznapokhoz képest nehezebb higgadtnak, egymáshoz kedvesnek maradni. Túl vagyunk rajta, lehet ismét – bizonyos kifutási idő leteltét követően – a pártpolitikánál magasztosabb dolgokkal is foglalkozni, legyen szó akár munkáról, magánéletről vagy közösségi aktivitásról.

Az eredményről

A választás kimenetelének természetesen rengetegen örülhetnek és sokan nem örülnek - annak mentén, hogy ki szimpatizál a győztesekkel, ki az alulmaradottakkal. Dilemma azonban a nagyságrendek láttán nem lehet senkiben: a többség egységesen igent mondott az eddigi út folytatására. Ez lehetőséget ad az új kormánynak, hogy bizonytalankodás nélkül vezesse abba az irányba az országot, amit helyesnek lát. Hogy valóban helyes lenne ez az út, arra vonatkozóan akad bennem némi kétség, látván kommunikációval foglalkozó szakemberként az egyik kormányközeli portál vasárnap délutáni címlapját. Bízom benne, hogy nem ez a központi tájékoztatás váltja fel az újságírást, ahogy abban is reménykedem, talán még a győztesek és támogatóik is értik, miért írom ezt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Röszkei Emília
2018. április 09. 19:04
Hócipőm tele van ezekkel a materialista ultraliberális álkeresztényekkel, mint amilyen a teljes SzemLélek szerző gárda. És még nem is ő a legrosszabb, van ott régi vágású ÁEH besúgó is, aki a "Bokor"-ra dolgozott ...
Natali
2018. április 09. 18:58
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/U5xAfg oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Biivisz
2018. április 09. 15:46
A nap elején már tudhattuk: A magyarok meghallották az "idők szavát". A nap végén már azt is: Meg is értették! :-)
Gyéressy Károly
2018. április 09. 11:33
Te Gégény! Maradsz az LMP fizetési listáján? Ha igen, akkor másutt ne akarjál már mérgezni, hagyd békén az egyházi közösségeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!