Az (anya)élet nem habostorta

2018. május 04. 11:50

Az anyaélet számos lemondással jár. De csak rajtunk múlik, hogy a nehézségek mellett megtaláljuk-e a szépségeket.

2018. május 04. 11:50
Király Nóra
Ficsak blog

„Az (anya)élet nem habostorta! Az anyaélet számos lemondással jár. Az anyaélet egy új világ. De sok apró döntéssel végeredményben mi alakítjuk, hogy milyen legyen az a torta. Fordítunk-e elég időt a férjünkre, párunkra? Fordítunk-e elég időt a barátainkra és fordítunk-e elég időt önmagunkra? Nehéz? Igen! De csak rajtunk múlik, hogy a nehézségek mellett megtaláljuk-e a szépségeket. Azokat a szépségeket, melyeket valóban csak az anyaság hozhat az életünkbe. Ugyanakkor megmaradni feleségnek, társnak, gyermeknek… nem könnyű.

Egy valamit mindig tudtam: több gyermeket szeretnék. Másodjára is fiam született. Ők ketten mára nagyfiúvá cseperedtek, sikeres sportolókká, eleven, egészséges, olykor-olykor igencsak rosszcsont fiúkká. De számos kalandot hoztak az életünkbe, számos vidám, vicces, megismételhetetlen percet. És végtelenül hálás vagyok ezért. Mert az élet habostortává lett.

Sokan azt gondolják, ekkor már teljes az életük. Szülők lettek, két gyermek szülei, simán beférnek a kocsiba és a családos jeggyel jóval olcsóbban mehetnek moziba. De tudtuk, mi ennél is többre vágyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!