Arccal a vidék felé

2018. június 01. 11:24

hol vannak ma már azok a baloldali politikusok, kiknek feléje forduló orcáira a magyar vidék is jó szívvel nézne vissza?

2018. június 01. 11:24
Galló Béla
Galló Béla
Mozgástér

 

„Vidék?

Sok liberális és balliberális politikus szótárában ez a kifejezés csak afféle idejét múlt, meghaladandó csengéssel létezik. S olyan is akad köztük, ki szerint a fejlődés egyik markáns jele éppenséggel az, hogy mennyire szünteti meg a vidéket. Márpedig ez veszélyes, mi több, ostoba filozófia, bármit is értsünk »megszüntetésen«.

Némi szkepszis elkel tehát ezzel a legújabb »Arccal a vidék felé!« fordulattal kapcsolatban. Már csak azért is, mert hol vannak ma már azok a baloldali politikusok, kiknek feléje forduló orcáira a magyar vidék is jó szívvel nézne vissza?”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. június 02. 07:39
Egyébiránt a jobboldalnak és a FIDESZ-nek ez a legjobb, ami lehet. A Lipót körútról belülről vidékre tanácsokat osztogató, magukat baloldalinak képzelgő impotens ellenzék.....amelyiknak az a csúcsteljesitménye--ha egyáltalán-- hogy "országjár", időnként "fentről". És megjátssza a nagyokosat a VIDÉKI MAGYARORSZÁGNAK. A kocsijából kiszáll Bivalybürgözdön mond egy szónoklatot, a magyar vidéki "ámbör" meg áll a tehénszraban, hallgatja, pipázik és időnként SERCINT EGYET jobbra-balra a nagybajúsza alól. Azután a "PESTI" visszaül az autóba oszt' átmegy a szomszéd falvakba, és megcsinálja mindezt ott is, Azután estefelé megzabálja a körözötteskenyeret oszt' hazamegy Lipóciába és minden marad a régiben. NO. EZÉRT NINCS MÁRA BALOLDAL!
syphax
2018. június 01. 18:52
TÉTEL: AZ IGAZÁN JÓ MAGYAR, A FAJPARASZTMAGYAR!
zolizolizoltan
2018. június 01. 17:59
A baloldaliak ősi ellensége, a neoliberálisok kiszorították a médiából a baloldali újságírókat. Ma már csak liberális ellenzéki média létezik a Jobbik médiáján kívül. Eközben a baloldal ősi ellensége elnevezte magát balliberálisnak, ez rendkívül sunyi, megtévesztő húzás volt. A csel bevált. A lakosság számon kéri a liberális médiától a baloldaliságot, miközben nem tudja, hogy a baloldal ősi ellenségétől kéri ezt számon. A neoliberálisok önmagukkal mocskolták be a baloldalt.
syphax
2018. június 01. 15:53
A magyar baloldali politikát Budapestről megújitani NEM LEHET! De még "országjárva", "LE"-járogatva Pestről vidékekre SEM LEHET. Tanácsokat, "écákat" osztogatva frankón "le-, és megérkezve "FÖNTRŐL-PESTRŐL"......stb...stb..ez ma már nem megy. Vagy van OTT helyben rezidens módon, mondom: ott(!) a többiekkel együtt élő-lélekző "baloldali", s akkor lehet valami fölemelkedés, vagy nincs, s akkor nem lesz semmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!