Hogyan nem találkoztam Orbán Viktorral?

2018. június 04. 12:45

Kedves Viktor bácsi! Szeretném még elmondani, hogy mi, akik sosem találkoztunk még magával, igazából létezünk.

2018. június 04. 12:45
Gyurkó Szilvia
WMN

„Kedves Viktor bácsi! Szeretném még elmondani, hogy mi, akik sosem találkoztunk még magával, igazából létezünk.

Nem csak azok a gyerekek vannak, akik a kommunikációs  csapat döntése szerint megfelelnek egy-egy választási kampány vagy gyereknapi Facebook-poszt igényeinek.

Itt vagyunk akkor is, amikor a problémáink és mi magunk is láthatatlanok vagyunk. Élünk a szegénytelepeken meg a gyerekotthonokban, fogyatékossággal meg sajátos nevelési igénnyel születünk, romák vagyunk és más nemzetiséghez tartozunk. Megtanuljuk a szavakat, amiket mondanak nekünk, és megtanuljuk, hol a helyünk ebben az országban. Nem irigyeljük a többi gyereket, akiből kampányeszköz lett, de szeretnénk, ha minket is észrevennének, ha mi is láthatók lennénk. Nem Facebook posztra-vágyunk (nagyon nem), hanem valódi figyelemre. Mert én azt hiszem, mi vagyunk többen...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. június 05. 15:38
Ez a csúnya nő gyereknek érzi magát? Ballibáknál nem lehet tudni, kitalálták a gender áltudomáynt is csak hogy minden identitászavaros beteg megnyugodjon valójában ő a normális...
kispufi
2018. június 05. 10:22
A Gyurkó Szilviák igazából léteznek, bár igazán megspórolhatták volna a fáradtságot.
noge
2018. június 04. 23:18
Érett korod ellenére igazán felnőhettél volna már. Mit gyerekeskedsz Szilvia? Vagy menjél vissza játszani a babaházaddal, és duzzogjál ott a sarokban.
yes_we_can
2018. június 04. 22:43
Ha itt-ott igaza is lenne,a visszataszító libsi stíl miatt semmit nem lehet komolyan venni tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!