Tibi atya felköpött és aláállt

2018. augusztus 29. 08:09

Az ellenzéki troll azt hiszi, hogy egy valóban működő brandre moralizáló közéleti pozíció is építhető.

2018. augusztus 29. 08:09
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„Aztán nézzük magát Tibi atyát. Noha összelopkodott mémekből építette fel a brandjét, de erre mondhatjuk azt, hogy lopni is ügyesen kell. (És mindig is elég messze volt mondjuk egy Modor Tibitől, de elfér a piacon.) És én még azon sem akadnék fönn, ha valaki baszós-fingós viccekkel operál, meg azzal, hogy »igyuk magunkat hányásig ministránsaimmal«. Másnaposan rászaladhat az ember egy Adam Sandler-filmre is, mindennek van helye. Azonban ilyen alapokkal közéleti tanítóbácsinak lenni már kissé problémás. (Különös zamatot ad a kioktatásnak, hogy mindezt a Blogstar-on, Bayer Zsolt szomszédságából teszi, tehát praktikus problémái nincsenek a rezsimközelséggel.) 

Az ellenzéki troll épp akkor vált unalmassá, amikor Vona Gábor hívévé szegődött, a többszörösen újrahasznosított mémeket cirkuláltatta, és úgy érezte, neki közéleti megmondóvá kell válnia. Ebből is látszik, hogy egy sikeres brand felépítése nem jelenti automatikusan azt, hogy valakinek van esze a politikához is. Az elnéppártosodott Jobbik mellé szegődni nem vall nagy stratégiai érzékre. Az ösztönvilágban ilyesmit nem is láthatunk, mert viszonylag ritka a süllyedő hajóra felugró rágcsáló esete.  

A helyzet az, hogy az ellenzéki troll azt hiszi, hogy egy valóban működő brandre (még ha nem is firtatjuk, honnan van), meg a jócskán túlárazott pocsék borra moralizáló közéleti pozíció is építhető. Pedig Vona Gábor híve semmivel sem jobb azoknál a »közéleti sámánoknál«, akiket fikázni szokott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2018. szeptember 02. 07:15
Az írás rendben--de én a helyedben addig figyelembe se venném ezt az alakot---amíg nem tudod meg hogy ki is ez a vadbarom !!?? Ne reagálj---hiszen direkt provokál---és jót röhög,mert ugrottál !!!!!!
GV0917
2018. augusztus 30. 09:14
Mostanában hallottam "fekete miséről". Egy alkoholista ál-pap tartotta-és a dühöngő pöllenzivatar közepette ez a szutyok- átok celebrálta..egy hírhedett városszéli vomitóriumban- Jöjjön a "KENDERBE"! szíves invitálással..egészen a halálközeli élményig..."Apage Satanas!!!
Robur
2018. augusztus 29. 23:28
Figyel ide te közpénzten kitartott 444 utánzó senkiházi makimajom. Ti Tibi atya segge alatt vagytok ólombányai mélységben. Pedig a plébános úr se túl magas szint.
Pelso j.
2018. augusztus 29. 13:53
Ismét egy jelentős, mondhatni a magyar emberek számára stratégiai téma jutott neked. Országszerte megkönnyebbülnek az emberek: végre Megadja lerántja a leplet a Tibi atya témáról. Csak így tovább, röhögtesd ki magad hetente.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!