Tilla két élete

2018. szeptember 09. 16:53

Aki valóban letett már komoly értékeket az asztalra, annak miért van szüksége arra, hogy közben folyamatosan bohóckodjon (is) a képernyőn?

2018. szeptember 09. 16:53
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Ha az eddigiekből nem lenne egyértelmű, ezúttal Till Attiláról írunk. Vagyis a több műfajban is igazán tehetséges emberről, akinek - egyéni, művészi és tévés - élete ezek szerint már hosszú évek óta a szemünk előtt zajlik, ám mégsem tudjuk megfejteni a vele kapcsolatos rejtélyt. Azt tudniillik, hogy aki valóban letett már komoly értékeket az asztalra, annak miért van szüksége arra, hogy közben folyamatosan bohóckodjon (is) a képernyőn és még hozzá celebkedjen. A pénz ugyanis nem lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy valakinek - rossz hasonlattal - mitől kell hol Dr. Jekyllnek lennie, hol pedig Mr. Hydenak, vagyis annyira eltérően viselkednie.

Addig rendben van, hogy valahonnan el kellett indulni. S bár az MTV-ben, majd a TV3-ban már készített valódi kulturális műsorokat, s ugyanilyennel indult a TV2-nél is, az áttörést nyilvánvalóan az első Big Brother műsorvezetése jelentette számára. Liptai Claudiával együtt lényegében akkor ismerte meg az ország. S miután sikere volt, ő vezette a Megasztárt is, pontosan úgy, ahogy egy ilyen műsort vezetni kell. Még az is érthető, hogy ezek után megkapta a Nagy duettet (amelynek első szériájában még versenyző volt), meg a Sztárban sztárt, ezek neki való feladatok, azt is mondhatjuk, rutinmunkák. Bár az öltözete néha már egy kanári és egy zsúrpubi elegyét idézte. Egyúttal jelezte, hogy elszaladt vele a ló, bár az is lehet, hogy csak képtelen nemet mondani bármire (még ha nyilván szigorú szerződés szabályozza is fellépéseit). Az Ezek megőrültek, valamint a Bezár a bazár című műsorok vezetésével ugyanis már túllépte azt a határt, ami egy komoly tévésnek még megengedhető. Ezek a programok Majkának valók, ahogy benne is van mindegyikben. S hiába jó barátok Tillával, az utóbbinak ezekből már ki kellett volna maradnia (még akkor is, ha mindben megállja a helyét).

Ám a mérleg másik serpenyőjében komoly teljesítmények vannak és azok színvonalától, a maga számára felállított és megkövetelt minőségtől nem szabadna oly gyakran eltávolodnia.”

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2018. szeptember 10. 23:26
Hát Gyurika bácsi, mikor még az átkosban építetted és védted a szocializmust, az ilyen kis felszínúszó férgeket szívesen használtátok.Csak itt már nem szídtátok a tolvaj burzsoáziát, hiszen az ő pénzéből gyártottátok a bárgyúságot a pornóba torkolló tinglitanglit. Tilla meg úgy nézett ki mit amikor nyakig tele szurkáltátok rikító virágokkal. Aztán biztosan láttad, hogyan választják el a borjút az anyaállattól.Tesznek a homlokára egy vasszeges pártát,aztán próbálja a kis állat az anya tőgyét döfködni a fejével,hogy adna tejet.Idáig rendben van, de miért rugdos a tehén-majd ha valamit babrálnak az orra felett az anyatehén nyalogatja, mert a szoptatást kedveli a tehén. Csak azért mondom, te tudtad e ezt?Ha szúr- belerúgnak, ha nem szúr. megnyalogatják. A NYALOGATÁS a lényeg. Mivel ezt tudtad- a szegény boci nem tudta.Mert ha ezt egy boci nem tudja- a vén marha majd megtanítja rá néhány rúgással.
figyelő4322
2018. szeptember 10. 01:36
Sebeske, kissé lassú az agyacska?
yes_we_can
2018. szeptember 09. 22:44
Te még semmit nem tettél le az asztalra,csak a liberális/komcsi könnyóceánt gyarapítottad. Mit bohóckodsz itt?
Kanóc
2018. szeptember 09. 20:23
kit érdekel mindez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!