Az ellenzék elmúlt egy éve: a Löncshús-projekt

2019. április 09. 07:19

És elnézve akár csak az elmúlt napok eseményeit, azért óhatatlanul felhorgad az emberben a kétely: biztos, hogy mindenki mindent megtett azért, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint korábban?

2019. április 09. 07:19
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

„Pontosan egy évvel ezelőtt a Mérce irodájában ültünk, elég szép idő volt, és voltak olyan percek-órák, amikor kifejezetten bizakodóak voltunk. Persze, hajnalra elmúlt, addigra csak a sokk maradt, az újabb kétharmad, meg a tudat, hogy muszáj lesz valahogy megértenünk, hogy mi történt egyáltalán.

És bár az elmúlt egy évben valóban rengetegen, rengeteg nézőpontból próbálták megmagyarázni a kétharmadot, vontak le tanulságokat, és tettek javaslatokat, azt nem merném állítani, hogy sokkal közelebb vagyunk a megoldáshoz.

Itt állunk, alig több mint egy hónapra az európai parlamenti és fél évre az önkormányzati választásoktól. Tudtuk, hogy jönni fognak, semmi meglepő nincs benne. És elnézve akár csak az elmúlt napok eseményeit, azért óhatatlanul felhorgad az emberben a kétely: biztos, hogy mindenki mindent megtett azért, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint korábban?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 11. 11:01
"..És elnézve akár csak az elmúlt napok eseményeit, azért óhatatlanul felhorgad az emberben a kétely: biztos, hogy mindenki mindent megtett azért, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, mint korábban?" BIZTOS HOGY HÜLYÉK VAGYTOK BAZZDMEG, ÉS 'AZOK IS MARADTATOK, SŐT A JÖVŐBEN IS AZOK MARADTOK. EZ HÉCCENCSÉÉÉG! HÁÁLAISTENNEK. JAVITHJATATLANÚL HÜLYÉK VAGYTOK KISPICSA, ÉS EZ NA'ON JÓ NEKÜNK.
IV. Fawkes
2019. április 09. 18:00
Rózsadombi koszlidérc.
bellone
2019. április 09. 13:25
Telitalálat a löncshús hasonlat! Nemúgy, mint a piacon, ahol az egyik egy pirosra sült csülköt, a másik egy illatos bécsis zsömlét, harmadik meg egy pár kézműves hurkát akar ránk sózni. Nem. Ők közösen ajánlgatják a gyanús konzervhúst.
nemecsekerno_007
2019. április 09. 12:45
Szánalmas már ez a vergődés. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tehetségtelenek a ballib ellenzék körüli emberek... végül is a kormányon mutatott "eredményeik" alapján ezen nincs mit csodálkozni... már az is felmerült bennem, hogy ezek direkt ilyen hülyék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!