Csakazértis liberalizmus

2019. július 24. 13:38

Eszter be is vallja, hogy precedenst akart teremteni az üggyel, hogy ezzel a hivatkozási alappal eljárás alá vonhassanak mindenkit.

2019. július 24. 13:38
Latte
Latte

„Nyilvánvaló, de mindig jó, ha felismerjük és tudatosítjuk – már csak azért is, mert a jövőben erre kell felkészülnünk –: az egész ügy nem más, mint aljas, ordenáré, liberális provokáció. Ha az eset elvileg még Húsvét előtt történt, miért most kellett kipattannia, és véletlenül miért éppen a Medgyessy-kormány idején alapított Egyenlő Bánásmód Hatóság segítségével, amely a helyi vállalkozót marasztalta el? Külön érdekes, hogy Eszter az indexes interjú egy pontján elmondja: egy időben dolgozott a Magyar Szocialista Párt irodájában. 

Persze, a politikai lobbi mellett nem hiányozhat az ideológiai sem: gúnyt űzni a hagyományból, közben kétségbe vonni az ellenállás jogát. Ha a szexuális preferenciád vagy a hited kizárja az egész transzgender elmebajt, akkor transzfóbiás vagy. Közben neked nincs jogod meghozni azokat a döntéseket, amelyeket a saját értékrendedben megfelelőnek ítélsz, ehhez csak nekik van joguk. Ezt azóta törvény, amióta a BBC néven ismert brit újságíró-tudósok is megírták, hogy férfiként diszkrimináció visszautasítani egy transz nő közeledését.

Eszter az Indexnek adott interjújában be is vallja, hogy precedenst akart teremteni az üggyel, vagyis, hogy a jövőben ezzel a hivatkozási alappal eljárás alá vonhassanak mindenkit, aki egy kicsit is kiáll a normalitás és a hagyományos értékek mellett, jelentse ez akár azt, hogy magánvállalkozásokat, és a mögötte álló családokat vegzálnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!