Jövőre Koncz Zsuzsit hívjátok meg?

2019. július 29. 13:18

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok.

2019. július 29. 13:18
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik?
Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat.

Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2019. július 30. 12:47
"Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni." ez az lacika. végre helyre tetted bazmeg zsocát. csak vigyázz, nehogy megorroljon rád, mert a trágár keresztjét nem említetted. amúgy egy barom vagy, bár ez közismert, csak jó lenen, ha végre felfognád.
Vakfolt
2019. július 30. 08:25
Vajon furcsa az, hogy akik a komcsi rendszerben olyan nagy nemzeti forradalmárnak tűntek, mint zsonc kuki meg bródi ( istenem, az a hazája nem szeretett zsidó nyafogás.. eh) és közben a dalaikat simán kiadták, most gyakorlatilag nemzetietlenítették magukat, szemben azokkal, akiket nem hagytak érvényesülni, mint mondjuk Feró, aki cserébe következetesen nemzetiek?
brabant89
2019. július 29. 23:52
Most olvasom a hvg-n, hogy ez a "fidióta seggnyalonc" törölte a Facebookról ezt az írását. A kommentelők úgy vélik, hogy leszóltak neki a Pártközpontból.
brabant89
2019. július 29. 23:32
Szopjál lovat, Szentesi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!