Káslerrel végeztetik a piszkos munkát: a hajléktalan emberek üldözése nettó kegyetlenség

2019. szeptember 11. 14:43

Az új elképzelés csak egy nem tolerálható rendezőelv alapján nevezhető eredményesnek.

2019. szeptember 11. 14:43
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

„Az biztos, hogy ráfordulva a kampányidőszakra a kormánypártok előszeretettel húzzák elő a társadalomban erősen rezonáló hajléktalankérdést, méghozzá a létező legnemtelenebb módon. Talán nem is lep meg senkit, hogy Tarlós István jelenlegi főpolgármester már reagált is az Indexnek az aluljárók lezárásának hírére. Méghozzá így: »Nem hülyeség!«

Emellett pedig ő is belengetett egy új hajléktalanrendeletet, mintha nem lenne már így is bőven több az emberségesnél az otthontalan embereket korlátozó rendelkezésekből.

Azt, hogy a tavaly októberben életbe lépő, a közterületen való életvitelszerű tartózkodást tiltó törvény csúfos bukás, talán nem is kell magyarázni. A kezdeti fellángolás idején a város különféle pontjain lehetett az utcán élő embereket vegzáló rendőrökbe botlani, hogy aztán ez a hullám elüljön, majd – hogy, hogy nem – az előválasztási időszakban újra lendületet kapjon.

De hogy a hajléktalan embereket újabb elborzasztó, és a tél közeledtével akár az életüket is fenyegető rendelkezéssel szankcionálják – ez az elképzelés csak igen kétes, semmilyen morális elv szerint nem tolerálható rendezőelv alapján nevezhető eredményesnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
night watch
2019. szeptember 11. 23:19
Olcsó, ócska demagógia, 40 alatti IQ szinten ettől a kirívóan ávós arcú némbertől. Politikailag súlyosan inkorrekt karikatúra.
West Ham United
2019. szeptember 11. 20:41
Retardált...
__Y__
2019. szeptember 11. 20:12
Ha valaki tényleg a hajléktalanoknak akar segíteni, az ad nekik ruhát, meleg ételt, alkalom adtán hazaviszi, hogy megfürödhessen, vagy elbeszélget velük. Olyan alapítványt támogat, ami segíti az ilyen embereket a felzárkóztatásban, vagy legalább a megélhetésükben. Ezzel szemben az ilyen neomarxista mércés tejbetökök csak felhasználnák a hajléktalanokat és a rászorulókat a saját céljaik eléréséhez,de a valóságban eszük ágában sincs törődni velük ,semmivel sem különbek, mint azok, akik kipaterolják őket az aluljáróból.
nyugalom
2019. szeptember 11. 20:09
Ennek a gendernek a lelke a szemében, a képén van! Szerencsétlen aljas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!