Rasszisták balról

2020. január 02. 07:15

A 21. század második évtizedének kezdetén ismét rá kell döbbennünk, hogy velük teljesen reménytelen az emberi párbeszéd.

2020. január 02. 07:15
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„A 21. század második évtizedének kezdetén ismét rá kell döbbennünk, hogy velük teljesen reménytelen az emberi párbeszéd. A miniszterelnök posztolt a Facebookon egy fotót, melyen együtt szerepel a magyar rocktörténet elmúlt évtizedeinek ikonjaival, a legendás Piramis együttes tagjaival, az Omega ikonikus frontemberével, Kóbor Jánossal és a minden szint fölötti sztár Demjén Ferenccel.

A fénykép aláírása: »A szabadság vándorai«. Az ellenzéki dührohamot a mániákus Hont András kezdte miszerint ő már régen megmondta, hogy a NER-t csak a kiöregedett futballisták és rockzenészek tartják fönt. Ez már tényleg a lábszag, ám a Hírklikk.hu eszement publicistája még ez alá is tudott süllyedni.

Az amúgy dühödt nácizó ezt fűzte hozzá: »Pontosabb lett volna úgy fogalmazni, hogy „A keresztény szabadság vándorai”.« Csak ha valaki nem tudná, Demjén Rózsi vallottan izraelita. Nincs hát menekülés, ezek továbbra is az aljasság forradalmát akarják. Nehéz, de reményteljes év elé nézünk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2020. január 02. 21:56
Galsai kérlek alássan!Bármennyire sz.rul hangzig,bármennyire nehéz és értelmetlen de igeni skell velük kommunikálni.Meg kell hívni h.a.-t és a több vérgőzös balos firkászt,politilust a m1-bemDuna TV-be,Kossuth rádióba és az összes kormánypárti médiába élő adásokba és szembesíteni a hazugságaikkal,beteges gyüllölködésükkel.Rengeteg abberált nyilatkozatukkal lehetne szembesíteni ezeket.Nem vagyok naív,tudom hogy meggyőzhetetlenek de a nézőknek be kell mutatni őket.Ha nem is sokan de az ellenzéki szavazók között is vannak jó érzésű emberek.néhány százalákot meg lehetne győzni.Galsai!Látni kéne hogy az lakosság többsége a balos netes médiát,fészbukot,góglét,jutubot nézi,olvassa ahonnan döbbenetes rágalom ömlik nap mint nap a kormányra.Az állami média,meg a kormány média tragikusan egysíkú lett ezért szokott át a többség a hazug netre. Kérlek alássan gondolkozz el Fábry Sándor szavain!ha érted mire gondolok....Őt nem vádolhatod fletó-fegyőr szimpátiával.Bármennyire nem tetszik de le kell szállni a magas lóról és szóba kell állni az összes aberrált közéleti alakkal nyilt vitában és abban kell jogosan lejáratni őket.Galsai kérlek alássan!Ne legyél gyáva!és mond ezt meg Huth úrnak,Bayer úrnak,meg a többi beképzelt álúrimeberi úrnak is!Észhez kéne térni mert ha nem akkor 2022-ben fletóné vagy fegyőr lesz a min. elnök.Ezt meg azért még se kéne hagyni kedves Galsai kérlek alássan...
koronaszepe
2020. január 02. 15:20
"Az újság kérdésére Demjén Ferenc elárulta, honnan ered a Rózsi becenév. A Vészkorszakban a nyilasok adták ezt a gúnynevet a zsidóknak, mivel a Rózsi a „rohadt zsidó“rövidítése. Demjénre az ugyancsak zsidó származású barátai ragasztották ezt a nevet, mivel neki volt közöttük a „legnagyobb“ orra."
BőröndÖdön
2020. január 02. 12:16
Miért,az Overdose-zal is szelfizett...:)
Box Hill
2020. január 02. 12:12
Régi dolog ez, csak elhazudják: Louis Rapoport: Stalin’s War against the Jews, The Doctor’s Plot and the Soviet Solution, The Free Press, 1990. (Sztálin háborúja a zsidók ellen, az orvosok összeesküvése és a szovjet megoldás.) Ebből való a következő megállapítás: A furcsaság az, hogy mialatt a világ figyelme náci Németország antiszemita törvénykezésével és zsidóüldözésével volt elfoglalva, Sztálin valójában semmisített meg 500,000 és 600,000 között zsidókat a Nagy Terror idején megölt 10 millió között. A zsidó áldozatok aránya valószínűleg a legmagasabb volt a Szovjetunió nemzetiségei között. (54.old.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!