Figyelemfelhívó kampány indul a kapcsolati erőszakról

2020. február 17. 16:53

A kampány a szemléletformáláson túl gyakorlati segítséget is nyújt.

2020. február 17. 16:53
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Senki nem nézheti tétlenül, azt ha valakit bántalmaznak egy kapcsolaton belül. Az országban »mindig van egy üres hely«, ahol be tudják fogadni a krízishelyzetben lévőket. Immár hatodik alkalommal indítjuk el kampányunkat az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen, amely a szemléletformáláson túl gyakorlati segítséget nyújt a – aszeretetnemart.hu weboldalon elérhető információkkal és online tanácsadással, a kapcsolati erőszak érintettjeinek. Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat 06 80 20 55 20-as telefonszámán éjjel-nappal kérhető segítség. A magyar kormány elkötelezett a kapcsolati erőszak elleni küzdelemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. február 18. 12:35
Egy tömör általános összefoglaló az erőszakról: https://egyvilag.hu/temakep/068.shtml
olajfa1
2020. február 17. 20:43
"a legfontosabb dolgok szemmel láthatatlanok" -Kis Herceg Tessék mondani ezek után... a női hiszti az akkor nem is erőszak?
BőröndÖdön
2020. február 17. 20:21
Gondolom a vak komondoros szakmai irányításával...:)
zsoltkom2
2020. február 17. 19:33
Nyilvánosságra kerültek durva brutális esetek, amik képanyagban és szövegleírásban felkavaróak voltak. A Fidesz nézte a közvéleményt és megindultnak találta a népet. Hát, mint a klímakatasztrófára ugrottak is, mintha ez érdekelné a Fideszt. Az összes eddigi kismillió eset, nem ütötte át az érzékenységük falát, mert az csak statisztika táblázatban volt látható. Ez a hajcihő is csak ideig-óráig fog "működni". Már annyi mindent megmentettek/ nem hagytak-nem hagyjuk. . . az első húsz percben. Csupa ilyen megkezdett propaganda akcióból áll a Fidesz. Meg kell nézni, mit ígértek 2010-ben a szaros 29 pontjukban és lehet látni mi lett belőle. Ők 1500 évre csinálnak költségvetést és félévente szabják újra és foltozzák. Azt sem tudják, hogy mibe kezdtek bele. Mint a hülye gyerekek percenként leásnak egy alapkövet és aztán 5 évig gazosodik a környezetük. Nyomukban szar (még be is hozzák az országba) és parlagfű és konkoly és szennyezett levegő. Meg egy csomó halott a rendszerük működésképtelensége miatt. Egy megkezdett ötlet pályaíve. . . fogy a magyar, hát ígérnek óvodát. Fizetnek a gyerekekért, hogy a nők ontsák magukból. Építik az óvodát, de még mindig nem teljesítették az ígéretüket. Költségarányosan jön a gyerek. . . majdnem beférnek az oviba. Jött a hír a közeli 17 ezres településen, hogy a tagóvodákhoz hiányzik 11 óvónő. Most mit mondjon az ember. Az óvoda program befuccsolt/ a közfoglakoztatott program befuccsolt/ az egészségügyi program befuccsolt, a tanári életpályamodell befuccsolt. . . hát, ha 10 év elhanyagolt családi erőszak eddig működött, az Orbán vezette országban továbbra is működni fog. Sokkal fontosabb ügy lesz Orbánéknak a Néppártba bekönyörögni magát/ bukott Borkaikat felfele buktatni, hogy ne tudódjon ki becstelen történet. Most elkezdték a Magyar Isztambuli Pótcselekvés Programot. Lesz 20 percünk, hogy valamit halljunk felőle. Aztán jön Putyin/ Erdogan. Vagy valami azerbajdzsáni fejes és máris elviszi a hangsúlyt valami kedves kereszténygyilkos evakuálása pénzért. Vagy jön Szijjártó és visz 200 csirkét valami afrikai ország kertaljába. Még egy lerombolt kopt templom is fontosabb lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!