A szociális munkások az igazi hősök

2020. április 22. 11:48

Egy munkatársamat leköpték, miután kiderült, egy fővárosi idősotthonban dolgozik.

2020. április 22. 11:48
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Bevallom, szíven ütött az idősotthonok vezetőivel tartott egyeztetés néhány részlete – amikor szembesülünk azzal, milyen hatása is van a politikai alapú rágalomhadjáratnak. Egy munkatársamat leköpték, miután kiderült, egy fővárosi idősotthonban dolgozik. Más idősotthonok dolgozói attól tartanak, ők is céltáblái lehetnek a lejáratásnak.

Meg kell védenünk Budapest igazi hőseit, azokat a szociális dolgozókat, akik az idősotthonokban ápolják a koronvírus által leginkább veszélyeztetett embereket. Az a politikai támadás, amit nekem szántak, őket is érinti. Azokat az embereket, akiket nem támadni, hanem megbecsülni muszáj. Én nagyon büszke vagyok minden szociális dolgozóra. Borzasztóan fontos munkát végeznek, sokszor igen nehéz körülmények között. Ezért arra kérek minden budapestit, aki találkozik egy szociális munkással, fejezze ki a szolidaritását, az együttérzését, a köszönetét, mert ők az igazi hősei nemcsak Budapestnek, de Magyarországnak!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. április 22. 20:38
könyörgök: IGAZAT,CSAK IS IGAZAT
kuruc71
2020. április 22. 20:36
Hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát!
Bokros Birka
2020. április 22. 18:55
Tévedtek KanyiGeci, nem a munkatársadat kellene leköpni, hanem Téged nyugger hóhér!
puszika
2020. április 22. 18:55
De az valójában neked szólt majom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!