Az ellenőrzés most jön

2020. április 10. 16:42

A kormányhivatal népegészségügyi munkatársai eddig segítséget és védőeszközöket nyújtottak az intézményvezetésének.

2020. április 10. 16:42
Budapest Főváros Kormányhivatala
MTI-OS

„Reagálás  Karácsony Gergely és Gy. Németh Erzsébet nyilatkozatára

Tájékoztatjuk a  Pesti úti idősek otthonát fenntartó Fővárosi Önkormányzat vezetését, hogy a kormányhivatal népegészségügyi munkatársai eddig nem ellenőrzést végeztek az idős otthonban, hanem segítséget és védőeszközöket nyújtottak az intézményvezetésének a helyzet kezeléséhez, miután láthatóan a fenntartó ezekről nem gondoskodott hiánytalanul. Az ellenőrzés most jön, miután szerdán az országos tisztifőorvos elrendelte az idős otthonok kötelező ellenőrzését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Geo
2020. április 11. 08:32
Nem tudom, mit kell itt vizsgálódni - Orbánt és az egész bagázst rémhírterjesztésért börtönbe kell zárni https://index.hu/belfold/2020/04/10/karacsony_4_dokumentum_nyilvanossagra_hozasaval_reagalt_a_kormany_vadjaira Akkor valósul meg, ha közveszély színhelyén, nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt állítanak, vagy való tényt oly módon állítanak, ami a nyugalom megzavarására alkalmas.
Dr. Hamburger Csalogány
2020. április 11. 08:22
Karácsonynak már rég le kellett volna mondania . Tudniillik Karácsony egy tehetetlen fasz .
syphax
2020. április 11. 05:52
A Fővárosé az Intézmény, NEKI(!) KÖLLÖTT VOLNA GONDOSKODNIA--EDDIG LEGALÁBBIS(!) NEKI, MERT UGYAN KI MÁSNAK(?)--VÉDŐESZKÖZÖKRŐL, TESZTELÉSRŐL, A TESZTELÉS EREDMÉNYEINEK ÉRTÉKELÉSÉRŐL ÉS A SZÜKSÉGES BEAVATKOZÁSOKRÓL--EZT NEM(!) TETTÉK EDDIG!!! MOSTMÁR, HOGY DR.MÜLLER CECILIA ORSZÁGOS TISZTIFŐORVOS ASSZONY ODAMENT SZEMÉLYESEN, ÉS ELINDITOTTA AZOKAT A FOLYMATOKAT, MELYEKET KARÁCSONY FŐPOLGÁRMESTERÉKNEK KELLETT VOLNA MEGTENNIÖK, , DE NEM TETTÉK, MOSTMÁR..KÉSŐ BÁNAT: MEGHALT 7, AZAZ HÉT IDŐS EMBER, ÉS 100-ON FELÜLI FERTŐZÖTTET KELLETT EVAKUÁLNI A PESTI ÚTI INTÉZMÉNYBŐL!!! ERRŐL KARÁCSONY GERGELY FŐPOLGÁRMESTER ÉS PEREPUTTYA TEHET, Ő A HIBÁS EBBEN EGYÉRTELMŰEN!!!
G r o s w e n o r2
2020. április 10. 22:45
Karácsony, takarodj! Karácsony, takarodj! Karácsony, takarodj! Karácsony, takarodj! Karácsony, takarodj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!