Egyszerre vagyok dühös és szomorú

2020. április 25. 16:14

Talán barátaim is megbetegedtek a kormány miatt.

2020. április 25. 16:14
Dr. László Imre
MTI-OS

„A Magyar Hang írta meg, hogy száz fekvőbetegnél és negyven kórházi dolgozónál mutatták ki a koronavírust a Szent Imre kórházban. Nem titok, hogy tíz éven át voltam a Szent Imre kórház igazgatója. Most a volt munkatársaim, kollégáim, talán barátaim is megbetegedtek a kormány miatt. Egy járványban a lehető legalapvetőbb kormányzati feladat az egészségügyi dolgozók védelme lett volna, hogy a járvány elleni harc első vonalában dolgozók időben maszkokhoz és megfelelő védőfelszerelésekhez jussanak. A mi kormányunk erre az egyszerű feladatra is alkalmatlannak bizonyult. Egyszerre vagyok dühös és szomorú.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány felelőssége, hogy 100 beteg és 40 dolgozó betegedhetett meg a Szent Imre kórházban. Előbb a kormány spórolt rajtuk és az egészségügyön, majd a kormány nem adott nekik megfelelő védőfelszerelést és nem tesztelt időben, most pedig a kormány hallgat, amikor a sorozatos mulasztásai miatt már nagy a baj. Volt kórházigazgatóként és újbudai polgármesterként is szolidaritok a Szent Imre kórház dolgozóival és betegeivel. A DK szerint most a védekezésre kell koncentrálni, de el fog jönni a nap, amikor Orbán Viktornak és kormányának számot kell adnia arról, hogy miért nem védték meg az egészségügyi dolgozóinkat és miért nem tesztelték időben a betegeket!”

Összesen 302 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. április 27. 07:35
Elég szomorú, hogy amit kórházigazgató-ként, egy életen át össze tudott tarhálni, az sem elég, hanem eladja még a lelkét a Gyurcsány féle hazaárulóknak.
makapaka2
2020. április 26. 18:17
Azért a legtöbb aljas lény a DK-ban található.
khomeini
2020. április 26. 17:16
Remélem, Dr. László Imre ellen is etikai vizsgálatot indít a Magyar Orvosi Kamara.
Tatulus
2020. április 26. 15:19
Látom a féreg "gek" kiordibál az ólból? Nem volt elég a berúgás? Olyan trógerekkel nem társalgok, mint te vagy, kár kiugatnod, mert úgysem látom a mocskolódásaidat, ami persze érdektelen, mert normálisan nem tudsz írni, kis rohadék troll vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!