Karácsony szerdán egy személyben fog dönteni Budapest fontos ügyeiről

2020. április 28. 11:27

Még szerencse, hogy mindezt lelkiismeretesen beleírták a választási progamjukba, ahogy a dízelautók kitiltásának tervét is. Ja, nem...

2020. április 28. 11:27
Volner János
Facebook

„Miközben a ballib ellenzék a »felhatalmazási törvény« miatt puffog, Karácsony Gergely koronavírus-járvány miatt fennálló veszélyhelyzetre hivatkozva nem hívja össze a fővárosi közgyűlést és természetesen nincs e-szavazás sem, amit a demokrácia jegyében egyébként a ballibek nagy hangon követeltek. Karácsony szerdán egy személyben fog dönteni Budapest fontos ügyeiről, de ezzel (a kettős mérce jegyében) természetesen semmi gond nincs. Nem kiáltja Szabó Tímea kétségbeesetten, hogy vége a demokráciának, nem ír róla a nyugati sajtó, minden rendben, nincs itt semmi látnivaló, tessék továbbmenni.

Az új előterjesztés szerint Budapesten a felső sebességhatár 30 km/óra lesz, csupán a fő- és gyűjtőút-hálózati szerepkört betöltő útvonalak esetében lesz elérhető az 50 km/órás álomsebesség. Újabb sávok lesznek majd lezárva az autóforgalom elől, miközben a budapestiek szokásos menekülőútvonalait is felszámolják. Alaposan le akarják lassítani az autóforgalmat, dugókat előidézve városszerte. Rövidesen talán levillogják majd Karácsony kocsiját is a bringások, amikor előttük tötymörög az álbiciklis főpolgármester.

Még szerencse, hogy mindezt lelkiismeretesen beleírták a választási progamjukba, ahogy a dízelautók kitiltásának tervét is. Ja, nem...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyLaci
2020. április 29. 11:13
Pesten szép hosszú a karácsony! Tecccik, hogy van olyan következetes politikus, aki szarrá bünteti a szavazóit! Csak az a baj, hogy a normális pestiek is szenvednek.
néhai Ch.Pilot
2020. április 29. 00:54
Budapestnek nincsenek fontos ügyei. Az utolsó a tavalyi önkormányzati ás főpolgármester választás volt.
Akitlosz
2020. április 28. 22:33
Volner János mióta szabaduszó politikus lett azóta rendre bírál, de a nagy Volner János tervet azóta sem sikerült bemutatnia. Valahogyan nem meggyőző, hogy ő jobban tudná az akármit is a Jobbiknál, a Mi Hazánknál, a Fidesznél, a főpolgármesternél meg a többieknél is.
harcimarci
2020. április 28. 15:09
10 évig ezek csinálták a műcirkuszt minden, a fővárost érintő épitkezés, felújítás miatt. A Normafa felújításánál is eget verő hiszti volt, hogy minden változtatás diktátum, hol vannak a szakmai és civil szervezetekkel folytatott egyeztetések, a hatástanulmányok, stb. A 12. ker. Önkormányzat vezetése egy teljes éven át egyeztetett 40-50 szervezetecskével. Most ez hol marad? Most, EGYETLEN INTÉZKEDÉSSEL, EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA ellehetetlenitik az autós közlekedést. Gondolom, jön a dugódíj is. Ha nem akarja a büdös magyarja már több mint egy évtizede a dugódíjat, akkor erővel lenyomják a torkukon. Mindezt éppen járvány idején? Lehet, hogy most kisebb a forgalom, de ez nem egy kísérletre alkalmas időszak, vészhelyzet és járvány van, b+ Karácsony. Akik kocsiba ülnek, jó okkal közlekednek és jelenleg éppen elég korlátozó intézkedés nehezíti az életüket. Most inkább segíteni és megkönnyíteni kellene a félkarantén elviselését. Innen visszatekintve nem lehet egyértelműbb, hogy ezek minden műcirkusszal a hatalom visszaszerzéséért hőbörögtek és tesznek az itt élő emberekre. Pont ott folytatják, ahol Demszkyék abbahagyták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!