A kiakadt kakukkos órák

2020. május 19. 10:00

Amit mondanak, az egyszerűen nem igaz.

2020. május 19. 10:00
Franka Tibor
Magyar Nemzet

„Túl azon, hogy intelligens képviselők nem szoktak útszéli módon viselkedni a parlamentben, amit mondanak, az egyszerűen nem igaz, felelőtlen rémhírterjesztés. Szomorú, de mi mást várhatnánk a lépcsőházi korlát-akrobatától, a földhöz ragadt, vagy stúdió ajtón koppant képviselőnőktől, az Erdélyt levedlett halál angyalától, a kettőskereszt helyett szivárvány zászlót magasra tartó (Buga) Jakabtól, vagy a hétfőnkénti Szél-dudától. Az ő »csak ki ne maradjak valamiből« öncélú és gonosz színjátékuk esetleg azért méltányolható, mert szürkeállományukból nem futja többre.

Viszont a vezérkakukk, Korózs Lajos esetében azért kell ennél szándékosabb hazudozásról és rémhírterjesztésről beszélni, mert ő a parlamenti Népjóléti Bizottság szocialista elnöke. Ha valakinek, akkor legalább neki illene tisztában lenni az objektív, azaz pártatlan tényekkel és számokkal. Vagy önmagát is képes meghazudtolni, csak azért, hogy hetente bezengje: Az EMMI megbukott! Orbán, Kásler húzzon el!

Válságot vizionál akkor is, ha például a családok védelmére és biztonságára Európában is megsüvegelendő módon, a GDP 4,6 százalékát fordítjuk. Országlásuk idején Ők ennek még a felét sem adták oda a jövő nemzedékének. Növekvő adókedvezmények mellett a rászoruló gyerekek ingyen étkezhetnek óvodában, iskolában. Más országokban, például Kanadában, ebédlő sincs az iskolákban, nemhogy »ingyen kaja« naponta háromszor. Az idei esztendőben vált ugyancsak ingyenessé, valamennyi oktatási formában, a tanulók tankönyvellátása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. május 20. 08:54
Tibor,olyan jó volt,amíg nem voltál....
zsanett-kúnrum
2020. május 19. 18:20
Doktor miniszterlnök úr tudja e, ez az ellenzék még nem érett meg a leváltására?
szavaztam
2020. május 19. 17:39
az ellenzéki képviselők beteges hazudozása már a magyarságra nézve is szégyen...
puszika
2020. május 19. 17:19
Minden pártnak meg van a maga bolondja.Némelyiknek több is. Az Mszp egyike éppen Korózs Laji! A pártban amúgy kurva éles verseny folyik az elsőségért. Patkány Ildikó, Helyesírás Ágika vagy éppen a Láncos Kutya! Szóval nagy a verseny .na!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!