Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük

2020. május 01. 12:39

Összefogás az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyákért.

2020. május 01. 12:39
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az idei évben sajnos semmi nem olyan, mint ahogy megszokhattuk. Különösen így van ez az ünnepeinkkel. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Sok esetben ezúttal is elmarad a személyes találkozás, ami sokunkat tesz szomorúvá. Vannak ugyanakkor olyan édesanyák, akik különös tiszteletet érdemelnek, és akiknek a mostani nehéz körülmények rendkívül komoly kihívásokat jelentenek.

A Strand Fesztivál Official, az Együtt az Autistákért Alapítvány és a MOL azért fogtak össze, hogy Anyák Napja alkalmából segítséget nyújtsanak az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak. Ebből az alkalomból énekelték fel olyan nagyszerű énekesek a Mama, kérlek című dalt, mint Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Horváth Tamás és Járai Márk.

Minél többen hallgatjuk meg a dalt, annál nagyobb lesz a támogatás mértéke, hiszen a MOL minden kattintás után 1 forinttal támogatja az akciót. Segítsünk együtt ezeknek az édesanyáknak! Egy klikk az egész.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2020. május 01. 14:35
Ez az egész anyák napja úgy tűrhetetlen genderterrorizmus, ahogy van. Meg a nőnap meg az apák napja. Meg a karácsony, persze.
szeekely
2020. május 01. 14:11
Mama kerlek... egy szegyentelen es leplezetlen liberalis himnusz, Brody Janos SzDSz-propagandista muvesz ur szerzemenye es Koncz Zsuzsi liberalis-feminista enekesno, onhivatott megmondo-ember, bocsi megmondo-asszony, vagyis micsoda, megmondo-hajadon hangjan eloadva! Bravo Petyka, jol belenyultal a lipsevik dicseretebe! Lol Ha valaki nem ismeri vagy nem ertene agyonyoru dalt, adok hozza egy kis vers-elemzest. "Mama, kérlek, azt mondd meg nekem, Akartad-e azt, hogy így legyen? Én azt hiszem, hogy véletlen csupán, Hogy éppen ő az én apám." Ja, véletlen csupán, draga joanyam, hogy belefekudtel annak a ferfinak az agyaba, ugye? Aztan en meg eppen megestem akkor... Igy lettem. De jo! "Mama, látod zavarban vagyok," (tetotol talpig az avarban vagyok...) "Most megint egész másra gondolok. Lesz majd talán, igen, lesz majd valaki, És tőlem is ezt kérdezi. Mit mondjak én akkor neki? Mit mondjak én?" Anyukam, igazandibol csak azt szeretnem megmondani Neked, hogy ne kiabalj, bazki, most ne csinald itt nekem a fesztivalt, hogy en is megestem! Bumm, pont ugyanugy. Na, anyuci, hogy esik hallani? Meglepi van? De hat Veled is igy esett az eset, nemigaz? Na ugye, akkor ne kiabalj! Na pont ez a lipek, Brody Jani meg a Koncz Zsuzsi szinvonala. Kozben a kormanyban megy az "Isten, haza, csalad". Nagyon katonas! Persze, Szijjarto Petyka kulugyminiszter pedig ott van hozza raadasul, habnak a tortan! LOL
zsoltkom2
2020. május 01. 14:11
Szijjártó Péter: "Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük" Parragh László: "Annyi ember ment tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni" https://bit.ly/3cTgvrk "Pusztán biológiai adottságai alapján senki nem tekinthető nőnek. Erkölcsi és mentális értelemben nem minősíthető nőnek az, aki nem tölti be a női princípiumot" https://bit.ly/2SoPl3Q "Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-essel kezdődik." https://bit.ly/2KQR25S
Sulammit
2020. május 01. 14:08
Van egy 7 éves autista gyermekét egyedül nevelő nő Kispesten. Olyan boldog volt, amikor kapott egy pici lakást az önkormányzattól, még ősszel. Csakhogy a barcelonai tengerparti házzal rendelkező Kránitz Krisztián, Krizsó, ki akarja lakoltatni, mert azt állítja, hogy 4 hónap alatt a fiatalasszony és a kisfiú "lelakta" tönkretette a 29 négyzetméteres lakást. A hírtévében volt a riport. Segítsen, aki tud!!! https://hirtv.hu/ahirtvhirei/egy-videki-haz-araert-ujitott-fel-egy-harminc-negyzetmeteres-lakast-a-kispesti-onkormanyzat-2496540
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!