Nem a hergelésben hiszek

2020. május 19. 07:53

Olyan képviselők kívánnak nővédő szerepben tetszelegni, akiknek a közösségi oldalain hemzsegnek női és anyai mivoltunkat is mélyen sértő bejegyzések.

2020. május 19. 07:53
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Ma az Országgyűlésben jobbikos képviselő asszonyok azonnali kérdésére elmondhattam, hogy a női egyenjogúság és a kapcsolaton belüli erőszak kapcsán én nem a politikai uszításban és nem a hergelésben hiszek, hanem a valódi munkában és a cselekvésben. Aláhúztam, hogy ezen a területen a veszélyhelyzetben sem állt meg a munka. Nem kicsit tartom visszatetszőnek, hogy olyan ellenzéki képviselők kívánnak »nővédő« szerepben tetszelegni, akiknek a közösségi oldalain női politikus kapcsán hemzsegnek az emberi, női és anyai mivoltunkat is mélyen sértő bejegyzések, anélkül egyébként, hogy ezt a hangnemet az ellenzéki képviselő asszonyok akár csak egyszer is elítélték volna a saját oldalaikon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. május 19. 14:45
Szabó Timea megcsúfolta női mivoltát, gyülölettől eltorzult arccal elrikácsolt , borzalmas lelkivilágról árulkodó förmedvénye egy antik hárpiának vált volna diszére.Kövér elegánsan csak szánalommal tekintett a szörnyalakra.
duzur
2020. május 19. 12:06
Hát én se ! De ugy tünik, hogy ezt a hitünket itt kevesen osztják. Igaz, hogy itt sokan nem is hergelnek. Csupán uszítanak...
Daily
2020. május 19. 12:03
#vargajuditforfideszpresident
Covy D.
2020. május 19. 11:39
Érdekes Kövér elvtársat MINDÍG félreértik..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!