Ismét megakadályoznánk a Mandela park létrehozását!

2020. június 24. 18:37

Fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt.

2020. június 24. 18:37
Novák Előd
Facebook

„A fehérellenes rasszista Mandeláról nevezne el parkot Karácsony Gergely, a Mi Hazánk ismét megakadályozná!

A Mi Hazánk antikommunista sikere volt 2018-ban, hogy tiltakozásunk után a Fővárosi Közgyűlés visszavonta a fehérgyűlölő terrorista Nelson Mandela park egyhangúan megszavazott elnevezését. Most azonban Karácsony Gergely ismét kezdeményezte azt, és csütörtökön az újbudai önkormányzat szavaz róla. A Mi Hazánk tiltakozik a rasszista provokáció miatt, s a lakók megkérdezését szorgalmazza, az Etele út melletti közterületnek pedig az Etele park elnevezést javasolja.

2018. augusztus 29-én a Fővárosi Közgyűlés egyhangúan (a Jobbikkal együtt) megszavazta a kommunista, fehérellenes terrorista Nelson Mandeláról való parkelnevezést, majd a Mi Hazánk Mozgalom egyedüli pártként tiltakozott, és jobboldali értelmiségiek is markáns kritikát fogalmaztak meg Mandelával kapcsolatban, így sikerült meghátrálásra bírnunk Tarlós Istvánt és az összes pártot: visszavonták a közterület-elnevezési határozatot.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke tartott 2018-ban tiltakozó sajtótájékoztatót a XI. kerületben tervezett Mandela park helyszínén, és interneten is tiltakoztunk: túl azon, hogy Nelson Mandela egy olyan rendszert hozott létre, amely nyíltan diszkriminálja a fehéreket, és egy olyan, egyre kevésbé élhető országot, ahol egekbe szökött a bűnözés, ahol fehér farmerek ezreit gyilkolták le válogatott kegyetlenséggel, Nelson Mandela ráadásul kommunista is volt. Az általa vezetett Afrikai Nemzeti Kongresszus a Dél-Afrikai Kommunista Párttal lépett szövetségre, és a párt saját szóvivője és weboldala szerint Mandela nemcsak tagja, hanem egyik vezetője is volt a Dél-Afrikai Kommunista Pártnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2020. június 26. 01:29
Maradjunk a tényeknél. +1: szabadságharcos volt (az ország őslakosainak vér szerinti utóda) -1: terrorista (Gandhi békés úton érte el India függetlenségét, Mandeláék rettenetes dolgokat műveltek, félelemkeltési céllal) -1: rasszista (kifejezetten fehérekkel művelték a rettenetes dolgokat, és a fehéreket akarták megfélemlíteni) -1: néger (nem hazánk fia, de még csak nem is európai, van saját hazája, ott állítsanak neki szobrot, ha megérdemli) -1: kommunista (legalábbis a Szovjetuniótól kapott támogatást a mozgalma) Kik akarták Mandelát sztárolni? Íme a vétkesek: "A 2014-es önkormányzati választáson Tarlós Istvánt újraválasztották Budapest főpolgármesterének, szintén a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjeként. A kormánypártok a 23 kerületből 17 kerületben nyerték meg a polgármester választást, így a főpolgármesterrel és 2 kompenzációs listás képviselővel 20 mandátumot szereztek. Az ellenzéki pártok közül az MSZP 5, a DK és az Együtt-PM szövetség 2, a Jobbik, az LMP és az MSZP-DK-Együtt-PM szövetség 1 mandátumot szerzett. Ezen felül 1 képviselő a Civil Szervezetek támogatásával került be a közgyűlésbe."
youngboy
2020. június 25. 20:28
Inkább szabjunk egy feltételt. Jöhet a Mandela szobor, a cserébe felállítanak egy nagy Wass Albert szobrot Johannesburg főterén.
bispora
2020. június 25. 20:17
Nem mandala-tér lesz az? Gyuri bácsinak mi köze lenne a feketékhez?
Calyd Karnelian
2020. június 25. 20:11
Igaza van Elődnek, csak az a kérdés, hogy a ballibsi többséggel mit lehet tenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!