Európa segíts!

2020. augusztus 16. 08:00

Haladók előre! Tejes dobozt fel a városházára!

2020. augusztus 16. 08:00
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„Nos, úgy gondolom, Ferencvárosban Fradi zászlónak inkább van helye, mint a szivárványos LMBTQstb szimbólumnak, lévén a fradi egy történelmi hagyomány, az LMBTQstb meg felforgató, kisebbségi ideológia, aminek semmi köze az országhoz és a városhoz.

Teljesen érthetetlen, mitől gondolják egyesek, hogy törpe kisebbségek szimbólumait lobogtatni kellene. A laktózérzékenység egy betegség. Éppúgy, mint a nemi zavar. A lakosság kb. 30 %-át érinti – szakértők szerint 2-3 millió embernek van hazánkban tejcukorbontási zavara, s az életkor előrehaladtával egyre kisebb mennyiség is panaszokat válthat ki –, ez jóval nagyobb arány, mint a ferde hajlam.

Ennek ellenére senkinek nem jut eszébe, hogy a laktózérzékenység zászlaját kitegye egy városházára, és a nemzeti lobogó mellé helyezze. Sőt, senkinek nem jut eszébe ebből mozgalmat gyártani, zászlót fabrikálni, identitást keresni.

A laktózérzékenyek ezzel nem hencegnek, nem mutogatnak gúnyosan a nem laktózérzékenyekre, és nem nevezik nácinak, aki nem csókolgatja az ő lábukat és nem esik hasra attól, hogy a szervezetük nem bontja le a tejet.

De ilyen alapon miért ne? Laktózérzékenység zászlót a városházára! Vagy egy UHT-tejes dobozt. (Én mindig azt iszom, mert magam is nehezem bontom le a tejcukrot.)

Haladók előre! Tejes dobozt fel a városházára! Most!

Európa segíts!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekuIa
2020. augusztus 16. 23:00
Szegény áldodót elvitte az AIDS. Béke poraira.
pemete jakab
2020. augusztus 16. 22:06
"meg felforgató, kisebbségi ideológia," A 19. században ilyen ideológia volt a liberalizmus, a nacionalizmus, a szocializmus. Az 1948-49-es eseményeket a liberális nacionalizmus fűtötte. (Bizony akkor még volt ilyen.)
BőröndÖdön
2020. augusztus 16. 18:57
Ádi,már adnak időpontot a dilidokikhoz,ne tétovázz! :)
indák
2020. augusztus 16. 15:07
A provokációt célzó recept Lengyelországban már bevált. Libernyák testvéreink rögvest kipróbálják, hátha itt is bejön. Most, hogy a zindex-, meg a SZFM-műbalhék kifulladni látszanak, így nyár végére, a pride-hét alkalmából, akár generálhatna egy kis hisztit, ami talán az ajrópai elvtársak ingerküszöbét is eléri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!