Tilla és a jófejség

2020. szeptember 02. 08:32

Egyszerre kéne neki a NER-fizetés és az ellenzéki közvélemény elismerése, meg azoké a fiataloké, akik az SZFE miatt épp most válnak ellenzékivé.

2020. szeptember 02. 08:32
Hont András
Hont András
Facebook

„Többen nehezményezték, hogy szóvá tettem, hogy Till Attila TV2-alkalmazottként kelt ki Vidnyánszky Attila ellen. A kommentelők egy része azon háborgott, hogy miért nem tudok örülni annak, hogy legalább ő megszólalt. és hogy akkor én azt akarom, hogy Tilla kussoljon. Én nem akarom, hogy bárki is kussoljon, de én sem fogok kussolni, hanem elmondom a következőket. Tilla Attila megszólalásán nem múlik semmi, és ezt ő is pontosan tudja, nem ettől fog visszavonulót fújni a kuratóriumot kinevező minisztérium. Viszont Till Attila jófejnek tudja magát mutatni azon körökben, amelyek gyűlöletesnek tartják a TV2-t. Egyszerre kéne a NER-fizetés és az ellenzéki közvélemény elismerése, meg azoké a fiataloké, akik az SZFE miatt épp most válnak ellenzékivé.

A Tilla-párti trilla logikája szerint, ha Habony Árpád holnap nyilvánosan elítéli Vidnyánszky Attilát, egyebekben meg folytatja áldásos tevékenységét, akkor minden meg van bocsátva, mégis cuki ez az Árpi. Ugyanis Till Attila munkakörének lényege, hogy nézőket szerezzen a csatornájának. Annak a vállalatnak, amelynek egyik fő feladata lenne a tájékoztatás, és ahogy emelkedik a csatorna nézettsége, valószínűleg emelkedik a tájékoztatónak szánt műsoroké is.

Nos, miféle tájékoztatás jut a TV2 nézőinek, tehát annak a médiaszolgáltató nézőinek, amelynek sikeréért Till Attila dolgozik? Július 31-én derült ki, hogy Vidnyánszkyt helyezik az SZFE fölé. Kerestem, hogy azóta hányszor és miként tájékoztatott erről és az ebből támadt botrányról Till Attila munkahelye, de se a »Vidnyánszky«, se az»SZFE«, se a »színművészeti«, se a »színház- és filmművészeti« címszavakra nem találtam semmit, sem a TV2 honlapján, sem a csatornához kötődő egyéb honlapokon.
Megnéztem például a mai déli Tények teljes adását (szolidaritást kifejezni kommentekben és üzenetekben lehet, de utalást is elfogadok).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2020. szeptember 02. 20:11
Irigy kis köcsög! Zsici tempó!
nempolitizálok
2020. szeptember 02. 16:12
Remélem nem kerül erre sor, de érdekes lesz amikor a fiatal szembesül a Momentum és a DK valódi szemléletével. Sorra törlik el a családtámogatás elemeit, jönnek a megszorítások, aztán ha a tartalék is elfogyott, hitelezni sem hiteleznek már, a ballibsi média dicséri a kormányt, milyen olcsón kapja meg az IMF hitelt. Ha pedig felháborodottan kimegy az utcára, csőcselék lesz, provokálják őket, hogy ráuszíthassák a rendőrséget. Aztán az apja elmagyarázza neki, hogy ez bevett kommunista eljárás.
zakar zoltán béla
2020. szeptember 02. 16:03
lika luk lala luluzik-zik-zik
Agnieszka
2020. szeptember 02. 15:43
Ez a magát elbarikádozó társaság főleg a saját magának, a családjának, legfeljebb még a barátainak és üzletfeleinek fontos. Ez nem sok. Szerintem az esélyes, h. a "mindent vissza" követelésük sikertelen lesz. Egészen egyszerűen alapjában véve érdektelen, amit és ahogy és főleg akik csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!