Az Orbán-rendszer kiüresíti az intézményeket

2020. október 13. 07:27

A kormány az elmúlt években sorra foglalta el a szabad média állásait.

2020. október 13. 07:27
Donáth Anna
Facebook

„Az Orbán-rendszer egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem bezár intézményeket, hanem kiüresíti azokat. Így tett például az Állami Számvevőszékkel, amelynek elnöki pozíciójába a fideszes Domokos László a Fidesz-frakcióból ült át. Ebben a videósorozatban azt mutatom be, hogy milyen az, amikor egy intézmény papíron létezik, de a gyakorlatban a Fidesz hatalmi érdekeit tartását szolgálja.

A kormány az elmúlt években sorra foglalta el a szabad média állásait. Bezárták a Népszabadságot, elfoglalták a Magyar Nemzetet, az Origot és most legutoljára az Indexet is. Ezért ránk, állampolgárokra egyre nagyobb felelősség hárul, hogy segítsük a szabad médiát és eljuttassuk a valódi híreket mindenkinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2020. október 14. 08:38
Hiteltelen, hazudós hazaáruló. Takarodj a magyar közéletből.
konfucius
2020. október 13. 22:38
Anna, hazudtál, és lebuktál. TAKARODJ!
harcimarci
2020. október 13. 21:40
Ne nagyzolj már, Donáth fióka. Ti nem " új narratívát építetek". Csak pofátlanul és gátlástalanul hazudtok. Ami pedig a kiüresítést illeti: ha a tifélétek csak a hatalom közelébe kerülne, Magyarországból nem maradna semmi. Csak idegen ideológia szolgálatába állított, kiüresített intézményrendszer és mögötte a külföld totális szabadrablása.
Vizi369
2020. október 13. 18:46
Hazudik, lebukott, nem érdekli, hazudik tovább nincs szégyenérzet, nincs megbánás és ezt a "valamit" egy lelkész nevelte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!