Lefejezett Európa

2020. október 30. 07:24

Mit csinált erre Európa? Legelső dolga volt, hogy stigmatizálta, vagyis iszlamofóbnak bélyegezte mindazokat, akik meg mertek nyikkanni a muszlim terrorizmusról.

2020. október 30. 07:24
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Valami most eltűnt végleg. Maradványai ott úsznak a vértől iszamos felmosóvödör alján, amivel az újabb lefejezett keresztény ember vérét próbálják eltüntetni a nizzai Notre-Dame padlójáról a döbbenettől eltorzult arcú túlélők. Talán most még nincs pontos fogalmunk arról, mi veszett el számunkra, európai emberek számára, de a veszteség csontig hatolóan fájdalmas.

Már akkor Európa vesztéről, az európai ethosz likvidálásáról beszéltünk, amikor még »csak« robbantottak, »csak« lőttek, »csak« kamionnal hajtottak a sétálók közé. Talán túloztunk, mert rettegtünk attól a pillanattól, amit csak az ostobák vagy a velejükig romlott nihilisták nem láttak előre, és most bekövetkezett. Szerettük volna figyelmeztetni minden embertársunkat a nyilvánvaló veszélyre, amelyik már öt éve, tíz éve sem leselkedett, hanem cinikus vigyorral lecsapott itt-ott, ahol kedve tartotta.

Mit csinált erre Európa? Legelső dolga volt, hogy stigmatizálta, vagyis iszlamofóbnak bélyegezte mindazokat, akik meg mertek nyikkanni a muszlim terrorizmusról. Aztán tömegeket ringatott abba a hamis illúzióba, hogy az eltagadott, elhazudott, a politikailag korrekt beszédből kitiltott iszlamista terrortámadásoktól az eszközeiktől megfosztott hatóságok meg tudják védeni az európai embert. Kirakták a betontömböket, kiadták az utasításokat, hogy nincs az erőszaktevőknek származása, és nagyon örültek, ha egy-két hónapra le tudtak csukni néhány huszadrangú radikálist.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2020. október 30. 10:56
Hé nekünk egy a dolgunk imádkozzunk hogy a gyarmatosítokhóz annyi migráns érkezzen hogy ne tudják őket megszámolni! a többit az idő megoldja
Teréz A Piréz
2020. október 30. 09:27
Vasfüggöny vissza.
olajfa1
2020. október 30. 09:05
Mondhatnám stílszerűen... "FEJETLEN LETT EURÓPA"... sajnos.
jánosbácsi
2020. október 30. 09:02
Sajnos a vallásokat sokan politikai célokra, esetleg gyilkos ösztöneik kiélésére használják fel. Egyetlen vallás sem ösztönzi gyilkosság elkövetésére a híveit. Az álkeresztények is harcra , gyűlölködésre buzdítják a katolikus vallás törvényeivel kevésbé tisztában lévő embereket . Folyamatossan úszítanak a más bőrszínű, vallású emberek ellen. Vannak akik bedőlnek a hamis prófétáknak, akik nemcsak az egyházi vezetők, hanem a sokkal nagyobb hatalommal ,ismertséggel rendelkező politikusok között is vannak. Ők azok akik bort isznak és vizet prédikálnak. Az álkeresztény politikusoknak hadseregnyi médiaprostitult áll a rendelkezésükre, hogy meggyőzzék a híveket az igazukról, ami nem vallási ,hanem politikai célokat szolgálnak. Ottó egy megélhetési álkeresztény a javából. Aggódik a kereszténységért, de a kenyéradó gazdájával egyetemben ázsiai származéknak tartják magukat és többre becsülik a türk tanácsban való részvételt mint az uniós tagságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!