A Főváros nem hajtotta végre a járatsűrítést

2020. november 20. 16:33

A Budapesti Közlekedési Központ ezzel kapcsolatos értékelhető dokumentációt nem adott át a kormányhivatalnak.

2020. november 20. 16:33
Budapest Főváros Kormányhivatala
MTI-OS

„A Budapesti Közlekedési Központ nem hajtotta végre a kormány járatsűrítésre vonatkozó döntését, ezzel kapcsolatos értékelhető dokumentációt nem adott át a kormányhivatalnak. A BKK értékelése szerint a szeptemberi sűrítésük megfelelő, az azonban a 3%-ot sem éri el és összesen 24 vonalat érint csak.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2020. november 22. 19:30
"A főváros nem hajtotta végre a járatsűrítést" - harsogja a propaganda és bizony sokan - főleg azok akik azt se tudják miről van szó - simán felülnek neki. Nagy összegben mertünk volna fogadni arra, hogy a kormányhivatal - ahol egy darab ember sincs aki értene a közlekedéshez - el fogja meszelni a fővárost. Hiszen ennek az egész mélyen politikai cirkusznak ez volt a mozgatórugója és semmi más. A vidéki városok esetében, ahol "ugyanígy" semmit sem csináltak, mivel senkinek sincs tartalékban nagyobb számban sem járműve, sem járművezetője, még egy ejnyebejnye sem történt, ott a kormányhivatalok simán kiadták az elfogadó nyilatkozatokat. A kérdés eddig is csak az volt, meg merik-e bírságolni a fővárost amiatt, mert nem küld ki több buszt az utcára, miközben épp nem engedik nekik, hogy buszt, trolit, villamost vegyenek és a beruházásokat is elvették. Erre lehet tippelni vagy szavazni, de mindegy is, ki fognak még találni más szívatást is. Van sapka, nincs sapka.
Kücsük
2020. november 21. 12:43
Az utolsó mondatot nehéz értelmezni. Jó lenne, ha fogalmazni is megtanulnának a kormányhivatalokban.
T. Péter
2020. november 20. 20:28
Nincs dokumentáció! A dokumentáció a fontos! Legyen rajta pecsét, és főleg, a kinyomtatott papírok hátoldala is legyen aláírva!
fatman
2020. november 20. 18:47
tömeggyilkosok!!! hány ezer ember halála szárad karigeri lelkén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!