Karanténnapló - utolsó bejegyzés

2020. november 19. 18:40

Vége. A keddi után negatív lett a mai tesztem is.

2020. november 19. 18:40
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Karanténnapló - utolsó bejegyzés

Vége. A keddi után negatív lett a mai tesztem is. Életem leghosszabb és legnehezebb tizenhét napján vagyok túl, de ma végre újra találkozhatok Szilvivel és a gyerekekkel.

Nagyon sok szeretetet kaptam az elmúlt két és fél hétben, ami erőt adott. Köszönöm azoknak, akik gondoltak rám, akik drukkoltak, akik üzentek, akik folyamatosan érdeklődtek. Külön köszönöm azoknak, akik a szentmiséjüket vagy az imádságukat ajánlották fel a gyógyulásomért. Jól esett az is, hogy olyan helyekről is kaptam gesztusokat, ahonnan a legkevésbé sem vártam volna.

Ez egy alattomos és sunyi vírus. Tiszta szívemből kívánom mindenkinek, hogy kerülje el! Vigyázzanak magukra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 20. 10:43
Úgy hallottam, hogy Kambodzsában magas állami kitüntetésre terjesztették fel a miniszter urat a keleti nyitás politikájával kapcsolatos történelmi áttörés miatt. Gratulálok!
urga
2020. november 20. 09:27
Nagyon örülök, hogy meggyógyult és újra láthatja a családját!
elamarna8
2020. november 20. 07:00
A Kormányunkban 10 ujjamon meg tudom számolni kik azok-akik MINT ÖN IS keményen a Miniszterelnök mellet a keménymagot képviselik. Örülök hogy gyógyultan folytathatja ezt a munkát Uram !
jánosbácsi
2020. november 19. 21:36
Petike mikor akarsz lemondani , hogy ne terheld az amerikai magyar kapcsolatokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!