Gyurcsány szekértolója a Momentum

2020. december 08. 13:29

Sokan csak egy „habókos bácsit” látnak Gyurcsányban, aki szeret inni és táncolni.

2020. december 08. 13:29
Rácz Zsófia
Magyar Nemzet

„Miért vonz ennyi fiatalt a balliberális párt?

Mert elhitetik, hogy a tetteidnek nincs következménye, nem kell hosszú időre elköteleződnöd elvek mellett, nem kell értékek mellett kiállnod, politizálnod. Szerintük egy pillantás alatt megváltoztathatod az elveidet, a nézeteidet vagy akár a nemedet. Nem igaz, hogy kevésbé lenne népszerű a kormánypárt az én korosztályomban, hiszen a számok és a felmérések sem ezt mutatják. Ne tévesszük össze a mesterségesen generált érzetet, közhangulatot a tényekkel! Csak azért, mert nem a konzervatív fiatalság a balhésabb, ez nem azt jelenti, hogy kevesebben vagyunk. Hogy hozzak egy példát is: az Axióma Facebook-oldalán megjelent egy videó arról, hogy miért nehéz a konzervatívoknak. Azért, mert nem egyszerűsítjük le a problémákat, nem egyszerű válaszokat adunk komplex kérdésekre, hanem összetetten gondolkodunk, elköteleződünk és kiállunk az értékrendünk mellett. Czopf Áron eszmetörténész, a Kommentár munkatársa jól mondta, hogy egy konzervatív – a liberálissal ellentétben – nem először üt és aztán kérdez, hanem fordítva.

A huszonévesek megszólításában mindenesetre van vetélytársa a kormánypártoknak. A Momentum mellett a DK is be akarja kebelezni a fiatalokat, Gyurcsány vezetésével. Tudják-e egyáltalán a mai fiatalok, hogy ki az a Gyurcsány Ferenc?

Sokszor megkérdezik ellenzéki barátaim és ismerőseim, hogy nem unjuk-e már a »gyurcsányozást«. Az a helyzet, hogy de, nagyon! Gyurcsány Ferencet is unjuk! De ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk beszélni róla, nem fogjuk az embereket emlékeztetni, hogy mi történt az ő hatalma alatt. Az idő múlása nem legitimál semmit! Igenis fontos, hogy azok, akik 2006-ban, az őszödi beszéd és a szemkilövetés évében kisgyermekek voltak, mint például én is, és nem igazán értették a történéseket, megismerhessék és tudják a tényeket. Ne csak a brutális rendőrterroról tudjanak, hanem arról is, hogy Gyurcsányék a kormányzásuk alatt fűt-fát ígértek a fiataloknak, aztán nem lett belőle semmi, sőt inkább csak megnehezítették a fiatalok életét is. Sokan csak egy »habókos bácsit« látnak Gyurcsányban, aki szeret inni és táncolni, jópofa és lehet vele beszélni. Bár ez lenne az igazság! Ha ez nem egy felvett szerep lenne, hanem Gyurcsány Ferenc tényleg egy ilyen szenilis, cicasimogató öreg bácsi lenne, mindannyian jobban járnánk. Én azonban bízom a kortársaim józan eszében. Átlátnak ők a szitán!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. december 10. 06:14
RÁCZ ZSÓFIA: "A BALLIBERÁLISOK PÁRTJA HERGELI A FIATALOKAT AZ IDŐSEK ELLEN.(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)" EZ A LÉNYEG! P.S.: GYURCSÁNYI EGY IMPOTENS ALKOHOLISTA SZÉLHÁMOS LUMPENPROLI!!! AKKORA MOCSKOS POFÁVAL MINT A LÁNCHIDALAGÚT.
matyi lúdas
2020. december 09. 02:22
https://i.imgur.com/Kgz4BFr.jpg
Claudius1
2020. december 08. 18:48
Hülye kirakat picsa, mint Flóri a diszcigány. Tv-t kellett módosítani miatta, egy jogállamban nem normális. A fiatalok radikálisak és liberálisak, és ez jó, nem olyan fasszopó köcsögök, amilyet akarna belőlük csinálni a korrupt kormánypárt.
gyaloggos
2020. december 08. 18:32
A MOMENTUM ma még sehogyan sem határozható meg, azon kívül, hogy HAZUDNAK, hazudnak, és hazudnak! FOGALMUK sincs, mit tegyenek! AHHOZ nincs bátorságuk, hogy Gyurcsánnyal szembe menjenek, önállóan nem mernek semerre, sehová, szükségük van arra, hogy fogják a kezüket, de közben nyafognak, hogy nem kell fogni az ő kezüket! még NEM TUDJÁK, NEM MERIK, NEM TESZIK! BUKDÁCSOLNAK !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!